Zahrát si Pool, Snooker anebo Karambol může každý. Stejně jako Bowling a jeho mnohé varianty. Neváhejte si najít vhodný bar či klub, kde si s přáteli zahrajete kvalitní hru, anebo využijte nabídku výrobce a kupte si kulečníkový stůl s kompletním vybavením.

Raketa Bowling - Restaurace & Penzion
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion v Opavě je sportovní a zábavní centrum, které Vám poskytne útulné ubytování v penzionu se stylovou restaurací včetně zajištění salónků pro pořádání oslav, večírků a společenských akcí. Zábavu si jistě užijete na našich profesionálních bowlingových dráhách nebo při hraní biliardu a kulečníku. U nás v ...
Restaurace: - výborná kuchyně - bar s bohatým sortimentem nápojů. Přední část restaurace má kapacitu 45 míst, posezení je zde formou boxů. Čtyři bowlingové dráhy, jedna dráha dětská.

Pivnice, pivo Bernard, kulečník, billiard: - Kulečníky, Billiard - doporučujeme rezervaci - Speciality k pivu - Možnost konání slavností včetně jídla

Bowling, minibowling. Kuželna, kuželky. Restaurace: - stravování.

Sportcentrum. Sportovní centrum. Restaurace: - stravování. Salónek: - pro pořádání svatebních hostin, firemních večírků, maturitních večírků i jiných oslav dle vašeho přání. Rozvoz: - pizza - minutky. Bowling: - 2 plně automatizované dráhy. Squash. Posilovna.