Zahrát si Pool, Snooker anebo Karambol může každý. Stejně jako Bowling a jeho mnohé varianty. Neváhejte si najít vhodný bar či klub, kde si s přáteli zahrajete kvalitní hru, anebo využijte nabídku výrobce a kupte si kulečníkový stůl s kompletním vybavením.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Restaurace, pizzerie: -2 salonky - kapacita 30 a 50 míst -zastřešená terasa -kulečník, biliard, šipky, hokej, fatbálek Bowling. Diskotéka.

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

Bowling - 2 bowlingové dráhy Billiard - stolní fotbal

Centrum regenerace. Služby: -lázeňské procedury - pro ženy,muže, seniory,pro partnery,pro těhotné, protistresový balíček -masážní koupele,masáže -tělové zábaly a peelingy. Programy pro dvojice i jednotlivce. Internetový obchod (eShop): -přísady do koupele: -olejové -bylinné -přípravky s minerály z Mrtvého moře ...

BOWLING V: -2 bowlingové dráhy. HOSPODA NA VÝCHODĚ. Pohostinství: -restaurace: -denní menu -pizza -minutky -letní zahrádka -salonek s krbem.