FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Igi elektrokola. Prodej: -elektrokol -e-shop -půjčovna elektrokol -služby- opravy, motáž, seřízení elektrokol.

Největší lyžařská prodejna v Brně. Maloobchod, prodej: -lyže, kompletní výbava -snowboard -kolečkové brusle, in-line -chrániče ROCES -sportovní obuv, boty -batohy -kola Půjčovna: -lyže -kola -snowboard. Skiservis.

Výroba, prodej, e-shop: -jízdní kola -komponenty -cyklistické přilby, obuv, oblečení -doplňky.

Brněnský lužánecký tenisový klub - zapsaný spolek provozuje tenisové kurty pro děti a dospělé. Kurty naleznete na adrese Lužánecká 7, Brno - Lužánky, nebo také Drobného 47.

Výroba, oprava, nákup, prodej: - zbraně - vojenské - střelivo - komponenty.

DiscGolf Zamilec z. s. provozuje zábavné hřiště, které se bude brzy otevírat. Jednotlivá stanoviště se nachází v krásné přírodě, kde si na své přijdou dospělí i ti nejmenší.

Prodej, e-shop: - kuchyňské doplňky - designerové doplňky, miska, misky - piknikové boxy - chlebník s prkénkem - odšťavovač - kuchyňské nástroje - láhev na olej a na ocet - nerez, sklo, porcelán - koupelové doplňky zubní kartáčky, kartáček, mýdlo - interiér, nábytek, křeslo, odpadkový koš, věšáky - nábytek pro děti - ...

Fit centrum, fitness pro ženy, služby: -posilovna, cvičení -stroje aerobní a posilovací -cvičení pro dohledem instruktora, individuální přístup trenéra -bar. -vedle Lidové školy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -horské kola, cyklo kolo, BMX -kompletní sortiment cyklistických doplňků, oblečení a obuvi -komponenty převody, pedály, brzdy, pláště a duše, řízení, sedla -příslušenství tachometry, světla a blikačky, baterie, pumpy, zámky, brašny -vozíky za kolo a dětské sedačky -jízdní kola: -horská -krosová a ...

Maloobchod, servis: - jízdní kola. Maloobchod: - sportovní potřeby - potřeby pro tenis, fotbal - sportovní oděvy, obuv. Servis jízdních kol

Truhlářské práce: - kuchyně na míru - rustikální i moderní - nábytek - dětské pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, předsíně - pergoly, dětská hřiště, terasy - veletržní stánky

BikePro - Marek Hynšt prodává jízdní kola a nabízí specializovaný servis kol. Dále prodává plastikové modely a příslušenství k modelářství. Jízdní kola: - MTB, horská kola 26” a 29” - crossová a treková kola - dětská kola a juniorská kola - koloběžky a odrážedla - elektrokola - servis - doplňky ke kolům Modelářství: - plastikové ...

Designové volnočasové a sportovní oblečení

Dodávky: -tenisové potřeby -nářadí na úklid tenisových dvorců. Tenisová hala.

VIKING TEAM BRNO, z. s. sdružuje amatérský sport tým z Brna, který je zaměřen na cyklistický tým tlouštíků. Pro více informací navštivte webové stránky.

Akademie dráhové cyklistiky z.s. provozuje v Brně dráhovou cyklistku pro širokou veřejnost. Využijte možnost cyklistiky v bezpečném prostředí. V e-shopu můžete zakoupit teamové produkty (oblečení, stavby kol atd.). Pořádány jsou individuální tréninku, ale i firemní teambuildingy a jiné akce.

Prodej, maloobchod: -rybářské potřeby -pruty, vlasce -návnady -příslušenství.

PVM Bowling s.r.o. provozuje bowlingové centrum v Brně pro děti a dospělé

Provoz, pronájem: -9 antukových kurtů -pevná a nafukovací hala s umělým povrchem -bar -tenisová škola pro děti.

FAVÁL GYM, z.s. provozuje fitness centrum a posilovnu pro muže i ženy. Přijďte si zacvičit do skvělého kolektivu.

Prodej, maloobchod, e-shop: -nože -obušky teleskopické, pevné, taktické tužky, nunchaku, elektrické obušky -pepřové spreje, obranné spreje -svítilna, optika, žárovkové svítilny, LED svítilny, kombinované svítilny na zbraně, baterie, nabíječe -dalekohledy, zaměřovače -outdoorové hodinky, vojenské hodinky, potapěčské hodinky, hodinky s ...