Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
RentBike.cz půjčovna kol Prodej elektrokoloběžek Egret a Inokim, elektrosad EVBiKE, koloběžek Přestavujeme a stavíme na míru elektrokola a elektrokoloběžeky Kola a další vybavení půjčujeme, ale také přivezeme a vyzvedneme na Vámi určeném místě Zajistíme Vám průvodce, rezervaci ubytování, vinného sklípku, naplánujeme trasu. Půjčovna kol a ...

Fitness centrum: -posilovna -masáže -solarium 3x -sauna -vířivka -tělocvična s programem: -zumba -kalanetika -pilátes -powerjoga -aerobic -BodyBall -TaeBo -cvičení pro těhotné -s dětmi do 1 roku -rehabilitační.

Kosmetické studio Solárium Spinning Posilovna - fitness centrum - klimatizované -aerobní cvičení. Masáže.

Fitness centrum pro ženy se zaměřením na odstraňování celulitidy, hubnutí a cvičení pomocí VacuShape a Power Plate.

Služby: - kosmetika - cvičení - VacuShape, Fiveriders, vibrační plošina, body roll - relaxace a léčba - masáže.

Vacushape - vibrační trenažér, relaxační centrum, masáže.

Fitness. Služby: -30minit kruhový trénink pro ženy -posilující stoje, posilování, cvičení -zumba v kruhu.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

V našem fitness centru máte jedinečnou možnost cvičit s reprezentanty ČR, mistryní Evropy, mistry republiky a jejich trenérem! Jsme tady pro Vás od roku 1999. Nabízíme špičkově vybavené fitness o rozloze přes 300 m2. K dispozici je pro Vás 40 stanovišť. Posilovací část je vybavena velmi kvalitními kladkovými stroji firmy VITA a ...

Komplexní služby a servis pro milovníky námořního jachtingu. Nabízíme: Zprostředkování pronájmu lodí Škola jachtingu Pořádání regat a flotil Provádění technických kontrol Příprava jachet a poradenství při koupi Přeplavby lodí

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv. Další prodejna: - IBO CZ AVION Skandinávská 2, 619 00 Brno-jih Tel.: +420 730 104 391 E-mail: avion@ibocz.cz.

Kryté tenisové kurty a cvičení Power Plate. V Brně Šlapanicích pronajímáme tenisové kurty. V zimě jsou kryty přetlakovou halou se stálou teplotou 16 °C. Nabízíme rovněž kondiční cvičení na přístroji Power Plate.

Golfové hřiště, klub. Provozovatel hřiště: PYTHAGOR, a.s ičo:25523945

Prodej, e-shop: -zimní a letní obaly na sportovní vybavení vč. sedacího nábytku.

Golfový klub. K dispozici je driving range, účastníme se turnajů a soutěží. Poradenství a školu hry golfu.

Relaxační centrum: - krytý plavecký bazén - 17x8m, max. hloubka 1, 7 metru - dětský bazének, brouzdaliště - finská sauna pro 17 osob s venkovním bazénkem - vířivá vana, whirlpool - posilovna, fitness centrum - solárium - kavárna. Venkovní sportoviště: - tenisový kurt, tenisové kurty - kurty na plážový volejbal - ...

Prodej, maloobchod: -oděvy -textil -sportovní oblečení.

Výroba, prodej motocyklových kalhot.

Jízdní kola Valtice. Prodej sportovního vybavení Prodej jízdních kol, náhradních dílů na kola, příslušenství na jízdní kola, oprava a servis kol. Půjčovna jízdních kol, tandemů, dětských vozíků, sedaček a přileb. Úschovna-jízdní kola, zavazadla, motocykly, parkování pro osobní automobily. Zapůjčení: -pánská crossová kola -dámská ...

Výroba - dětské hřiště - atypické dřevěné stavby - dřevostavby.

Fitness centrum, fitko. Cvičení Brno. Fitko pro ženy.

Jsme stylová a moderní kavárna, která Vám nabídne nejen skvělou kávu, alko a nelko nápoje, míchané osvěžující nápoje, teplé nápoje, limonády, zákusky a mnoho dalšího u nás se v letním období můžete také vykoupat v bazénu, který je připravený pro návštěvníky, zahrát bowling, kulečník či stolní fotbálek.