FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Oprava, opravování zbraní, zbraně, renovace staré a poškozené pažby, obnovujeme politury, opravujeme a tvoříme nové rybiny. Rytí rybin do pažeb zbraní. Komisní prodej zbraní a zprostředkování prodeje.

Prodej, servis sportovních potřeb: -jízdní kola, kolo - sportovní zboží -sportovní potřeby, doplňky -prodej turistické potřeby -lyže.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce, export. Výroba: -navíječka rybářských vlasců.

Prodej -lovecké a sportovní zbraně -střelivo -obuv -nože -optika -střelecké doplňky.

Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -rybářské potřeby -hračky, stavebnice, modely letadel Opravna, opravy: -obuv, boty -kožená galanterie. Fotosběrna.

Škola, školení, kurzy -potápění PADI a CMAS. Klub sportovního potápění NAUTILUS Břeclav. Prodej, opravy a servis: -potřeby pro potápěče -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: -rybářské potřeby -navijáky -pruty -sonary -krmivo -čluny -rybářské oděvy -stoličky -křesla -lodní motory.

Trenér, instruktor. Poskytování poradenství v oblasti výživy a sportu. Specializace na fitness a kondiční trénink.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Prodej - sportovní potřeby a oblečení - brusiva - elektrické ruční nářadí - spojovací materiál.

Fitness trénink Servis a opravy - jízdní kola.

Prodej: -hračky -školní věci -hobby -sportovní potřeby -dětské oblečení -domácí potřeby -bytový textil -bytové doplňky -baby program -potravinářské doplňky.

Prodej, montáž, servis, oprava, půjčovna sportovních Prodej a půjčovna kol Dovezeme kola do Vašeho kempu, penzionu, hotelu. Oůjčujeme kvalitní kola Superior a Apache, vhodná do terénu i na silnici Průvodce - poskytneme kvalitního průvodce, zajistí a naplánuje bezproblémový průběh Vašeho výletu, poskytne odborný výklad u památek a ...

Prodej: -jízdní kola -doplňky značek Author, Dema a Leader Fox. Nabízíme: -záruční i pozáruční servis.

Nejmodernější zábavní centrum v ČR Služby: - thermalní koupele - aqua park - 20 tobogánů a skluzavek - venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro 3místné rafty - dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi - skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče - wellness zóna Forum Romanum, sluneční a ...

Výroba, prodej, dodávka zbraní, zbraně. DERRINGER. Výroba ostré i cvičné westernové zbraně. Příslušenství. Pažby. Zbraně na zbrojní průkaz. Zbraně volně prodejné od 18 let. Zakázkové práce a opravy: -servis, opravy, úpravy a speciální zakázkové práce. Prodej, dodávka: -lihoviny -destiláty -slivovice, medová vodka, ořechovka, ...

Fitness, posilovna, posilování, cvičení, kulturistika. Cvičení vhodné pro amatéry i pro klienty s profesionálním zaměřením. Poradenství-cvičení, výživa. Bar s velkým výběrem suplementů a nápojů. Projekce-nový projektor můžete si užívat sledování filmů či hudebních videoklipů i při cvičení.

Prodej, montáž, servis: -kola (kolo)-nové i použité -nové i použité lyžařské potřeby -lyže v setu s vázáním MARKER, (ski*) -snowboardy -drobné opravy lyží.