FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba, prodej: - revolvery KORA - zbraně - střelivo, náboje.

E-shop: - dětské oblečení - plavecké čepice, brýle, boty do vody - sportovní potřeby - školní potřeby

Služby: - tenisové kurty - výuka tenisu pro dospělé - dětská tenisová školička Prodej, vyplétání: - rakety

E-shop: - sportovní vybavení - outdoor - jízdní kola - lyže

Služby: - zdravotní cvičení - zdravé cvičení Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, servis, seřízení: -jízdní kola dětská, horská, trekingová silniční -bezplatná garanční prohlídka -náhradní díly, doplňky -oblečení, mapy, sedačky, přilby -bazar.

Mgr. Pavel Mlýnek provozuje e-shop a kamenný obchod se sportovním oblečení. Společnost Mill vyrábí odolné a funkční sportovní oblečení. Oblečení: - dámské, pánské, dětské - na snowboard, lyže, outdoor - bundy, mikiny, kalhoty, trička, funkční oblečení, doplňky. Obchod Mill: Novobranská 6 602 00 Brno

Služby - fitness, posilovna - aerobic - manikúra, pedikúra - masáže.

E-shop, internetový obchod - prodej i výkup zboží s vojenskou tématikou - militarie, vojenské věci - bodáky, opaskové přezky, opasky, barety, helmy, čepice - uniformy, výstrojní součásti, masky, maskované oděvy - fotografie, vojenské dokumenty, nášivky, odznaky, medaile.

Šéfredaktor, programátor, jednatel MRK.cz - zpravodajsko-diskusního webu pro rybáře.

Půjčovna vozíků Thule. Pronájem: - půjčení vozíku za kolo Thule Disc CX1, Thule Disc CX2 - zapůjčení ergonomických nosítek pro děti Chicco, KIBI - střešní nosič kol Thule ProRide 591 - stoupátko, skejt ke kočárku značky Firkon - univerzální pripojení k mnoha typům kočárků.

Army Store - nákup a prodej vojenských věcí - výstrojní součástky.

Zakázková textilní výroba: - fotbalové, hokejové štulpny - náplety - ofsetové potahy.

Prodej, servis, výroba opravy: -jízdní kola PATAR, SPRINTER (horská, silniční, trekingová, dětská) -náhradní díly -úpravy rámů, lakování -cyklistická obuv -cyklodoplňky -sportovní výživa -cyklistické oblečení -přilby.

Osobní trenérka fitness - posilování - tvarování a zpevnění postavy - individuální trénink - sestavování stravovacího plánu - poradenství přes výživu a doplňky - regenerační a uvolňovací cviky.

Dětská hřiště FLORA Akátové prvky Herní sestavy a doplňky MULTIKOV Pískoviště Houpačky Šplhací sestavy Houpadla, informační tabule a další KolotočeOplocení dětských hřišť a pískovišť Lanové prvky Povrchy dětských hřišť Lezecké stěny Městský mobiliář Lavičky Odpadkové koše Sedací soupravy Bicyklové stojany Stromové ...

Sportovní areál Orlák. Hospůdka - Orelský klub.

Výroba (i zakázková), prodej, opravy, servis, repase, renovace: -kulečníky (karambol, pool) -kulečníky na zakázku -kulečníky repasované -billiard -příslušenství (lampy, koule, tága, křídy, stojany na tága). Zakázková výroba nábytku: -skříňové a policové sestavy -kuchyňské linky -sedací soupravy -jídelní, konferenční stoly -křesla, ...