FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Služby: -broušení nástrojů -ostříme domácí nástroje, dřevoobráběcí nástroje, kovoobráběcí nástroje, speciální tvarové nástroje, mlýnky na maso, brusle, chirurgické nástroje. Servis: -jízdní kolo, kola -výměny píchlé duše až po složité výměny hydraulických brzd nebo odpružených vidlic.

Rehabilitační a psychomotorické nářadí a hračky. Šlapátka a chůdy. Rolovací desky.

Internetový prodej rybářských potřeb, prodej člunů. Nabízíme značky R-spekt, Sportcarp.

Prodej, opravy a servis jízdních kol. Prodej příslušenství.

Výroba dětských tříkolek, koloběžek a koleček na písek.

E - shop - oděvy pro volný čas, do přírody, lovecké Výroba - oděvy pro volný čas, do přírody, lovecké Prodej, e-shop - oděvy pro volný čas, do přírody, lovecké Prodej, e-shop - oděvy pro volný čas, do přírody, lovecké Prodej - chovatelské potřeby pro kočky a psy Masáže

Maloobchod, prodej, e-shop: - lovecké potřeby - sportovní potřeby - zbraně.

Výroba, oprava, servis: - sportovní potřeby - převážně pro vodáky. Vysokofrekvenční svařování. Šití nánosových textilií.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Výroba a prodej: -vybavení posiloven -posilovací stroje - horní a dolní -posilovací lavice -posilovací sloupy, věže -činky, stojany, madla -masérské, kosmetické lehátka, stoly.

Dámské fitness, wellness centrum, VacuShape, Power Plate. Cvičení, protahování. VacuShape-kombinuje působení podtlaku a chůze na pásu. Výsledkem je: -odstranění celulitidy, -redukce tukových polštářků zejména v dolní části těla -vyhlazení a zpevnění kůže, zlepšení fyzické kondice, aktivace krevního a lymfatického oběhu. Power ...

Prodej, dodávka elektrokola, skútry. Skútr - Kentoya, IMAD, VIRON, C5, FEVER. Elektrokola-Elektrokolo – 100 km za 6 Kč Elektrokolo má oproti skútru velkou výhodu. Žádný řidičák, žádná přilba (je povinná pouze pro děti do 18 let), žádná hrozící ztráta bodů za alkohol a navíc žádný benzín, pouze zásuvka na 230 V. Co si přát více? Z těchto důvodů ...

Prodej, e-shop, internetový obchod: -elektrické pohony pro dopravní prostředky -pohony pro jízdní kola a jejich přestavby na elektrokola.

Velkoobchod, prodej: -rybářské potřeby, nářadí a vybavení (pruty, navijáky, vlasce) -autorizovaný servis, záruční i pozáruční opravy. Výhradní dovozce a distributor firem: -SHIMANO (pro ČR a SR), RAPALA, VMC, HOUSE of HARDY, MEPPS, 3M-Scientific anglers, MISTER TWISTER, RÖSSLER-BYRON, COBRA, CUKK, CREEK, COMPANY, ...

Fotosběrna Sběrna - pro čištění oděvů Prodej - náhradní díly a doplňky na jízdní kola Servis - jízdní kola Broušení nástrojů Výroba - klíče Opravy oděvů.

Zpracování a využití recyklovaná pryž (gumová drť), sportovní a bezpečnostní povrchy, hydroizolace. Výrobky z pryže i v barvě: -povrchy pro sport a fitness -povrchy do stájí a jízdáren -bezpečnostní povrchy pro dětská hřiště -průmyslové izolace -gumová, zámková dlažba -do zahrady -podlahové krytiny pro interiér. Kaučuková ...

Provoz nekuřácké restaurace s bowlingem. Pizzerie, rozvoz pizzy Restaurace -cca 110 osob Bowling- cca 45 osob Restaurace: - Jídelní lístek - Denní menu - Týdenní menu - Nevaříme z polotovarů - Piza z pravé italské mouky Pro akce nutná objednávka předem - Bowling- telefon: 774 033 107 Wifi připojení.

Fitness studio: -fitness -vacushape -vibrační plošina -squash -solárium -sportovní hala

Služby: -servis traktorů -prodej komunální techniky -servis pro golfové stroje a golfové vybavení -užitkové vozy -zametací vozy -zemědělské a vinařské stroje.

Restaurace - alkoholické a nealkoholické nápoje - studená a česká kuchyně - možnost pořádání akcí, oslav Bowling

Prodej, výroba a servis potřeb pro motorový paragliding. Tandemové lety.

Velkoobchod, second hand, prodej, distribuce, dodávka: -luxusní, módní a značkové zboží z Anglie -velký výběr dětského a kojeneckého zboží -značkový sport -dámská a pánská móda -mikiny -společenská móda -trika dlouhý a kátký rukáv -rifle -fleece -dětská riflovina -dospělé a dětské ...

Prodej, e-shop -vše pro kola Merida -vybavení pro cyklistiku.