FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Výroba: -textilní etikety -nášivky -textilní samolepící etikety -papírové samolepící etikety -plastové nažehlovací obtisky -ruční výroba vlajek -sportovní oblečení, startovní čísla. Potisk textilních reklamních předmětů.

Kompetně vybavené sportovní centrum s maximálním důrazem na individuální přístup ke klientům. Součástí centra je posilovna, kardiozóna, aerobní sál, spinning, K2 Hiking, sportovní bar, prodejna sportovní výživy, terasa a další.

Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Jsme malá rodinná společnost, která služby v oblasti šití na zakázku nabízí více jak 30 let. Máme bohaté zkušenosti a rádi se s vámi o ně podělíme. Sportovní úbory. Společenské oblečení. Garance-jistota pro Vás. Pokud se Vám stane, že některé z našich ošacení Vám nesedí, tak nezoufejte a obraťte se na nás. Rádi Vám provedeme dodatečné ...

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Hotel: -ubytování -služby -stravování. Golf Club.

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Provozování přírodního koupaliště. K dispozici je tobogán, skluzavka, kurty na tenis a volejbal či minigolf. Windsurfing. Kitesurfing. V areálu koupaliště šatny, sprchy, občerstvení. Vodní trampolíny.

Multifunkční centrum zábavy a sportu. Multifunkční hala a bazénové centrum. Pronájem haly. Bazénové centrum. Tréninková hala.

Ranč Pegas, služby: - jízdárna - výuka jízdy na koních - vyjížďky na koních - penzion - restaurace

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti - trenér ledního hokeje.

Prodej, servis a opravy: -jízdní kola -horská, trekingová a silniční kola -dětské, dámská, pánská jízdní kola -potřeby pro cyklistiku -jízdní kola na splátky.

Prodej, e-shop, kamenný obchod: - rybářské potřeby pro sportovní rybolov - nabídka sortimentu pro kaprařinu, přívlač, plavanou, feeder, lov sumců a mořský rybolov.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -rybářské potřeby -krmení na ryby -rybářské pruty -oblečení pro rybáře .

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Fitness studio: -posilovna. Individuální trénink s trenérem, tréninkový plán. Vybavení posilovny značkovými posilovacími stroji. Sestavení jídelníčku. Doporučení, poradenství zdravé výživy. Prodej nápojů. Masáže.

Kurzy: - lyžování - snowkiting - freestyle snowboarding Půjčovna: - lyže - snowboardy

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily - autodoplňky - motocykly - jízdní kola - autodoplňky.