FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Ubytování přímo v srdci Českého ráje Vám umožní rodinný Hotel Skála. Kapacita našeho hotelu je 84 lůžek, vybrat si můžete jednolůžkový, dvoulůžkový či více lůžkový pokoj nebo apartmán. V prostorách hotelu je též nekuřácká restaurace a bar. Náš hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, pořádání oslav, dámských jízd, konferencí nebo jen příjemně strávenou ...

Výuka lyžování pro děti jednoduchou hravou formou v centru Harrachova. Lyžařské a snowboardové kurzy pro dospělé. Půjčovna sportovních potřeb hned vedle Horské služby asi 200 metrů od nástupní stanice sedačkové lanové dráhy Delta. Výukový svah naproti půjčovně. V nabídce najdete kromě sjezdových lyží i ty běžové, skialpové, na telemark, dále také ...

Občanské sdružení Jablíčko se sídlem v Jablonci nad Nisou pořádá dopolední klub Jablíčko (herna pro nejmenší), dopolední (v rámci klubu jablíčko) i odpolední zájmové kroužky a spoustu dalších aktivit pro děti i celé rodiny. Pro děti jsou také pořádány příměstské tábory a vzdělávací akce (Výstava zdraví, Eko den). Kromě zájmových kroužků pro děti, ...

Služby: - provozování sportovních zařízení v majetku Města Jablonec nad Nisou. Zařízení: - Městský plavecký bazén (ul. Svatopluka Čecha), tel.: 483 319 328 - Areál Střelnice: fotbalový stadion, atletický stadion, atletická hala, tel.: 773 336 773 - Areál volnočasových aktivit (ul. Čelakovského), tel.: 773 336 766 - Městská hala (ul. U ...

Tělovýchovná jednota Sokol: - tenisové a volejbalové kurty - sokolovna - ubytování v turistické ubytovně

Tělocvičná jednota Sokol: - lyžaři - házená - volejbal - stolní tenis - všestranost

Báječnou letní nebo i zimní dovolenou můžete strávit v Resortu UKO v krásném prostředí Jizerských hor. UKO je vhodnou volbou jak pro rodiny s dětmi každého věku, které si chtějí užít zábavnou dovolenou, ale i pro páry, které hledají romantiku. Ubytovat se u nás můžete v penzionu, který je tvořen třemi podobnými objekty. V každém domě je 6 až 7 ...

Výroba, velkoobchod a maloobchod s rybářskými potřebami.

Ski areál v Jizerských horách. Provoz lyžařských vleků. Půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Možnost ubytování v penzionu a v roubence.

Servis odpružených vidlic a zadních tlumičů značky Rock Shox, opravy, přestavby, „garanční servis“ (po ujetí předepsaných kilometrů – pro udržení záruky), eventuelně zajišťujeme prodej nových nebo námi zrepasovaných komponent a dílů. Dále servisujeme vidlice a zadní tlumiče Fox, DNM, Manitou a další.

Fitness centrum s osobním přístupem ke každému klientovi. Možnost sestavení tréninkového plánu podle Vašich představ a pomoc s úpravou jídelníčku. K dispozici je také solarium.

Nabízí ubytování ve dvou objektech. Půjčovna lyží. Velký dům / Ferienhaus: - čtyři dvoulůžkové pokoje, možnost přistýlky - 2x Wc, 2x koupelna se sprchou - obývací pokoj, krb, elekrotopení - kuchyň, minibar - sauna. Malý dům / Bungalow: - tři lůžka, možnost přistýlky - malá kuchyň - WC, sprchový kout - sauna.

Plavecký bazén-25 metrů: - 2 tobogány - divoká řeka, vlnobití - podvodní masáže, masážní lavice, vzduchovače, chrliče vody, vodní clona - 2 vířivky - dětský bazén - sauna - pára - zdravotní a rekondiční masáže - solárium - občerstvení - bezbariérový přístup

Služby: - bowling - kulečník - šipky - stolní fotbálek

E-shop - rybářské potřeby - krmení - čelovky.

E-shop - outdoorové vybavení - karimatky, karimatka (samonafukovací, pěnová, nafukovací) - spací pytle - čelovky, svítilny.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola Půjčovna, pronáje: - jízdní kola - elektrokola - lyže