FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Prodej: -sportovní oblečení -sportovní potřeby a zařízení.

Prodej, e-shop: - horská kola - crossová kola - dámská, dětská kola - celoodpružená kola.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Prodej, servis, stavba jízdních kol: - celoodpružené - trekové - dámské, dětské - bazar kol.

Prodej: - jízdní kola. Servis: - jízdní kola - kotoučové brzdy - tlumiče - lakování. Půjčovna: - střešní nosiče - tažné tyče.

Internetový obchod, prodej: - jízdní kola - horská kola, krosová kola - lyže, snowboardy, běžky - doplňky pro jízdní kola.

Prodej, e-shop, servis: - jízdní kola - auto nosiče - dětské přehazovačky - cyklo příslušenství.

Servis, prodej: - jízdní kola - lyže - komisní prodej - sestavení kola na zakázku.

Cykloservis. Prodej, opravy: - jízdní kola.

Prodej: - outdorové vybavení - sportovní potřeby - sportovní oblečení - jízdní kola - cyklokomponenty - koloběžky - houpačky, skluzavky - čluny, lodě - sportovní výživa.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: - jízdní kola - náhradní díly, součástky, doplňky k jízdním kolům. Sídlo firmy: - Malenovice 149.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby - cyklistické oblečení. Cyklo servis, opravy: - jízdní kola. Půjčovna kol, cyklo půjčovna. Zapůjčení: - cyklistické doplňky.

Prodej: - sportovní dresy, oblečení a doplňky s logem týmu - dresy fotbalových týmů a týmů z NHL, NBA, MLB a NFL.

Cykloservis. Prodej, maloobchod, opravy, servis: - jízdní kola (horská, trekingová, krosová, silniční a dětská kola), koloběžky - cyklo, cyklistické potřeby - široký výběr komponentů a příslušenství ke kolům - sestavy dle přání zákazníka - opravy a renovace - lakování rámů. Sídlo firmy: - Oty Synka 1840/9, Ostrava - ...

Sport service, sport shop. Oprava, servis: -sportovní potřeby-míče, tenisové rakety -lyže-broušení-přítlak-Wintersteiger -lyžařská obuv-tuzemská. Prodej, maloobchod: -sportovní oděvy a potřeby -komisní-sportovní potřeby -potraviny-večerka. Půjčovna: -sportovní potřeby.

Badminton. Florbal. Futsal. Sportovní masáže. Prodej, servis: - doplňky pro badminton.

Tělovýchovná jednota, sport. - tenisové kurty - stolní tenis - fotbalové hřiště, kopaná - nerezové koupaliště.

Prodej, oprava, servis: -sportovní potřeby.

Výroba, velkoobchod ENVY: -sportovní potřeby, textil -sportovní oblečení značky ENVY.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby.