FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Rybářské potřeby : - brýle, deštníky, doplňky - držáky, rolny, podpěry - háčky, přívlače - kbelíky, misky, síta, krmítka - oblečení, podběráky - saky, vaky, praky, pruty, košíky - sedačky, splávky, šňůry a další.

Městské služby: - údržba místních komunikací, chodníků - údržba zeleně - provoz, údržba sportovišť - údržba hřbitova, evidence hrobů. Městský bazén (krytý): - U Plovárny 1221 - tel.: 461 315 011 Městský stadion: - U Plovárny 1061 - tel.: 602 360 558 Zimní stadion: - U Plovárny 1061 - tel.: 774 432169

Vývoj, výroba, prodej: - speciální vybavení pro sportovní střelce - kabáty, kalhoty, spodní oblečení

Služby: - jezdecká škola - ustájení koní - jezdecké pobyty - Hipoterapie

Výroba: - lukostřelecké příslušenství - toulce - rukavice - chrániče

Výroba, e-shop: - dámské spodní prádlo, plavky - luxusní tanga, mini tanga - erotické prádlo.

Fitness Fit - Instruktor fitness, osobní trenér. Pomohu vám snížit Vaši hmotnost nebo naopak nějakou tu hmotu nabrat, zpevnit, vytvarovat postavu, odstranit bolesti zad, šíje, snížit stres a navrátit kondici jak fyzickou tak psychickou. Vypracuji Vám tréninkový a výživový plán a budu Vás provázet tréninkem. Plány je možné zpracovat i online.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - outdoorové vybavení - florbal, lyže, cyklistika

Prodej, servis: -jízdní kola -sportovní vybavení.

Solárium Posilovna Prodej - fitness oblečení Masáže (sportovní, rekondiční, relaxační, lávovými kameny)

Prodej, servis: -sportovní zboží -cykloservis. Sídlo: Krškova 15/783 15200 Praha - Hlubočepy.

Naše nabídka: - ryby pro velkoodběratele - prodejna živých ryb - prodejna rybářských potřeb - letní chytání na sádkách - sportovní rybolov aj.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní podkolenky

Prodej - pšeničné a žitné mouky Výroba - pšeničné a žitné mouky Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola Výroba a prodej - otruby

Bowling bar: -k dispozici - 2 bowlingové dráhy, fotbálek, šipky, kulečník, projekce a občerstvení.

- Autokemp - Provoz šesti antukových kurtů. - V zimě jsou tři kurty překryty nafukovací halou. - Možnost občerstvení