FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Hotel Game Game H+P, s.r.o.
Hotel Game se nachází v blízkosti malebného městečka Klenčí pod Čerchovem v centrální oblasti Horního Chodska na úpatí Čerchova, nejvyšší hory Českého lesa (1042 m n m.) cca. 10 km od Domažlic. Hotel je vzdálen jen 10 km od hraničního přechodu Klenčí - Lísková / Höll - Waldmünchen a 15 km od hraničního přechodu Folmava / Furth im Wald. V hotelu ...
Sportovně střelecký klub: - provozování sportovní střelnice - možnost střelby z dlouhých zbraní na vzdálenost 50m nebo z krátkých zbraní na vzdálenost 25m.

Turistická ubytovna: -3x dvoulůžkové pokoje -1x 4 lůžka -5x 3 lůžka. Vlastní kuchyně, možnost zapůjčení nádobí. Plavecký bazén.

Služby: - výškové práce - periodické prohlídky revize osobních ochraných pracovních prostředků proti pádu z výšky - školení. Lezecká stěna. Prodej, půjčovna, pronájem: - výstroj pro horolezectví a sportovní lezení

Čerpací stanice ORI - prodej pohonných hmot - půjčovna elektrokol - automyčka - dobíjecí stanice na elektro auta.

Export: -české bezpečnostní prostředky pro osobní obranu. -elektrické paralyzéry, pepřové spreje, teleskopické obušky. -poradenská činnost.

Činnost: - kurzy sebeobrany - tábory a kempy pro děti a mládež

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Sportovní centrum - fitness - spinning - zumba - powerjóga - pilates - squash - solárium.

Penzion a restaurace nabízí: - ubytování 32 lůžek - každodenní snídaně - restaurace 60 míst - salonek 40 míst - obědy, večeře - rodinné oslavy - firemní večírky - gril párty - rybolov - cykloturistika - firemní školení - fitness - wifi free - možnost ustájení koní přímo na našem statku, který je součástí pensionu

Rekreační středisko. Služby: -ubytování. -restaurace. -bowling. -víceúčelové hřiště. -sauna. -fitness.

Bowling Bar. Služby: -bowling.

Návrh, malování: -přilby pro motoristický sport, cyklistiku.

Poradenství, servis: -jízdní kola -příslušenství.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -doplňky.

Ohebný pískovec malo a velkoobchod: -výroba a provedení interieru z ohebného pískovce -obložení koupelen a kuchyň -prodej a montáž krbů a krbových vložek maloobchod -obložení krbů z ohebného pískovce -montážní práce usazení oken, fasád-hliníkových a ocelových konstrukcí -prodej a montáž vchodových dveří. -Prodej a montáž Goralských ...

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby.

Maloobchod, servis: -sportovní potřeby -široký sortiment sportovní obuvi a oblečení -kopačky, dresy, brankářské rukavice, chrániče, míče -lyžařské vybavení -tenisové vybavení -vyplétání tenisových a squoshových rámů.