Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
MOTOREST. Pohostinství, kuřácká i nekuřácká restaurace: -restaurace 30 míst -pivnice 60 míst -bowling 60 míst -bar -catering. Pronájem sálu 100 míst -zahrádka 20 + 40 míst

MĚSTSKÝ SPORTOVNÍ AREÁL. Atletický stadion Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Antukové a beach volejbalové kurty. Městský krytý zimní stadion

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Služby: -Schwinn Indoor Cycling -PowerYoga a další Yogové styly.

Služby: -seskoky padákem -tandemové seskoky -výcvik parašutistů.

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Nabízíme specializované výrobky pro plavání miminek, dětí ale i dospělých. Najdete u nás např.neoprenové oblečky, botičky i vesty, plenky na plavání, dětské oblečky se speciálními plováky pro výuku plavání, podložky na převlékání či ochrany uší. www.veseleplavani.cz www.konfidence.cz

SKI PARK OSVĚTIMANY: -lyžařský vlek: -v sezónu 9-20 hod -2x POMA -výuka snowboardingu a lyžování. Pohostinství: -Hospoda NA SRUBU - stylový srub s domácí kuchyní.

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Prodej replik samurajských mečů a příslušenství. Katany, wakizashi, daisho, shikomizue, tanto. Diferenciálně kalené meče s reálnou hamon a certifikátem pravosti.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -jízdní kola -stavba kol* na zakázku. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, příslušenství na kola.

Prodej, eshop: -outdoorové oblečení, bundy, kalhoty, dětské zboží... Náš sortiment budeme nadále rozšiřovat, vždy však s vysokým důrazem na kvalitu nabízeného zboží a služeb za přijatelnou cenu.

Služby: -solární studio, horizontální solárium -masáže, masírování -kosmetický laser -fitcentrum, fitness pro ženy.

Sportovní areál: -tenisové antukové kurty -restaurace - 90 míst -zajišťujeme firmení i soukromé večírky -velký salonek 65 míst -zahrádka + gril 65 míst s výhledem kurty -školící a seminární místnost.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Montáže, servis, seřízení: -lyžařská výstroj, výzbroj: -lyže běžkové, sjezdové, carvingové. -seřízení vázání běžeckého i sjezdového -broušení hran, úprava skluznice. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Sportovní centrum. Sportovní hala. Tělovýchovná jednota: - fitcentrum - squash - wellness

Dámské studio FIT NIKÉ: -fitness centrum, fitcentrum, posilovna -solární studio: -horizontální a vertikální solárium.

Komisní prodej: -elektronika: -černá technika - veškerá audio a video technika -bílá technika - ledničky, mrazničky -domácí potřeby -jízdní kola -atd.