Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Nový minigolf v Kravařích u Opavy nabízí rekreaci, zábav i odpočinek pro celou rodinu či firmu. - Přírodní terén a překážky. - Zábava pro celou rodinu. - Příjemné a klidné prostředí. - Cenově dostupnější než klasický golf.

Společnost CLASSIC OUTDOOR, s.r.o. je provozovatelem lanového centra Proud a Vertical Parku, které naleznete v překrásné přírodě v západní části Krkonoš ve městě Harrachov. V lanovém centru Vás čeká tréninková stěna, nízké a výsoké překážky, lanovka a Krakonošova věž s vertikálními překážkami a plošinou ve výšce 12 metrů. Pokud zavítáte do ...

Golfový areál Golf Mladá Boleslav se nachází necelých 45km od Prahy na hřišti Sand Martins Holes v Michalovicích u Mladé Boleslavi. K dispozici máme mistrovské osmnácti jamkové hřiště ideální pro hru i pro trénink na plně osvětlených cvičných plochách, včetně unikátní osvětlené devítijamkové akademie. Pořádáme golfové turnaje, golfové kurzy a ...

Lanáček Otrokovice je nekuřácká restaurace a také sportcentrum pro děti od 3-11 let. Jedná se o venkovní dětské lanové centrum s kapacitou 200 osob. Najdete nás 15 km od Zlína. Atrakce jsou pro děti i dospělé: - průlezky - opičí dráha - skluzavky - trampolína - pavoučí síť, netopýří most - lanovka - houpačky - ping - pong - ...

Služby - inspektor pro tandemové seskoky. Provozovna: - Letiště Hranice, adresa: B. Němcové II 292, 753 61 Hranice IV-Drahotuše - Letiště Zábřeh, Dolní Benešov - Letiště Frýdlant nad Ostravicí.

Wellness centrum - procedury pro zdraví a kondici - cvičení - relaxační a pěstící procedury - sauna - výživová poradna - pedikůra, kosmetika.

Sportovní centrum - jóga - pilates - tenis - squash - badminton - stolní tenis.

Mamajóga: - cvičení pro těhotné - cvičení pro maminky po porodu.

Plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plavání rodičů s dětmi - plavání žáků základních a mateřských škol probíhá na krytém bazénu v Kopřivnici a ve Studénce - Relax bar.

Organizace, organizátor: - offroad akce Pístovské mokřady.

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720

Sport Art Centrum je sportovně rekreační resort nacházející se v prostředí Moravskoslezských Beskyd konkrétně v obci Prostřední Bečva. Poskytuje komfortní ubytování v patnácti moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dále můžete navštívit naši stylovou restauraci nebo si příjemně odpočinout ve wellness ...

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.

Služby: - provoz lyžařského arálu a vleku

SkiEskymo Ski School: - výuka lyžování.