Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Sportovně-relaxační centrum U nás můžete strávit volný čas nejenom u raketových sportů, ale i u různých jiných pohybových aktivit ať už individuálních či skupinových

Skiareál Žacléř: -areál se nachází na nejvýchodnějším okraji Krkonoš. -svými vleky, sjezdovými tratěmi všech obtížností a podmínkami k lyžování patří k velmi dobrým lyžařským střediskům. -prostorné sjezdovky jsou technicky vysněžovány a denně upravovány.

Lyžařský areál. Společnost Arrakis, spol. s r.o. Vám nabízí příjenmé ubytování v Krkonoších, včetně výborné kuchyně, skvělé podmínky pro lyžování a bowling ve svých provozovnách Zelený Mlýn a Národní dům v Žacléři a v Prkenném dole.

Cestovní agentura, tréninkové a školící centrum TEDEC. Pořádání - firemní akce - teambuildingy - sportovní akce pro školy Prodej - sportovní potřeby Půjčovna - lyžařské, snowboardové a skialpinistické vybavení

Lezecká stěna. Akreditační středisko MŠMT. Výuka lezení a skialpinismu, průvodcovská činnost horská. Půjčovna lezeckého a skialpinistického vybavení. Teambulding. Oslavy. Prodej sportovního oblečení. Restaurace.

Sportovní a relaxační centrum: -tenis -squash -spinning -fitness - kardio zóna -step aerobic -power box -power joga -fitbox -beach volleyball -beach soccer -petanque -stolní tenis -sauna -solárium -prodejna -restaurace. Hotel ***+ -ubytování -kapacita 56 osob -2 apartmány pro 5 osob -8 apartmánů pro 4 ...

Balance Centrum - služby v oblasti psychického zdraví pro veřejnost i firemní klientelu

Sportovní letní aktivity Happy Hill Sochor Pec pod Sněžkou - lyžařské a snowboardové školy, zimní semináře, freestyle campy, půjčovna zimního a letního materiállu.

Areál nabízí cca. 900m2 lezecích ploch včetně 90m2 tzv. boulderu ( nízká tréninková stěna i pro začátečníky a děti, padá se do matrace). Výška stěn se pohybuje od 4 do 9, 5 m Nejdelší stropní spára v ČR. Dětský koutek, vnější zahrádka. Možnost pronájmu salonku a stěny pro pořádání soukromých akcí.

Pořádání: - sportovní akce - kulturní a společenské akce

Sportovní zařízení města Náchoda. Krytý plavecký bazén. Tělovýchovná jednota - oddíl plavání: - sportovní trénink - plavání - výuka plavání - reklamní činnost - sportovní tábory - školení trenérů, rozhodčích.

Dětský tábor - pro děti ve věku od 6 do 16 let - postaven ve stylu MASH - bydlení ve velkých vojenských stanech

Lyžařský vlek. Lyžařská škola. Půjčovna lyžařské výzbroje a snowboardů.

Víceúčelové charitní zařízení Háčko provozuje oblastní charita v Červeném Kostelci. Vzdělávací a volnočasové centrum pro děti i dospělé. Služby: -mateřské centrum -BIOTHERIK - suché uhličité lázně -zájmové kroužky pro děti a mládež: -sportovní, dramatický, dívčí klub, německý jazyk, scénický tanec, kalanetika, šití. -edukační centrum ...

Pořádání - dětské tábory Pořádání - volnočasové aktivity pro děti

Skiareál - lyžařské vyžití pro začátečníky a pro rodiny s dětmi

Schlikovský dvůr - turistika, služby, ubytování - rybolov - zámek

Pořádání - školní výlety i zimní - hrad Kost, Kunětická hora Pořádání - firemní večírky - společenské akce - koncerty - festivaly - divadelní představení pro děti

Kurzy: - základní kurz skialpinismu. Pořádání skialpinistických akcí, přechodů hor. Skialpová půjčovna. Zapůjčení, pronájem: - skialpové lyže, boty, hole - skialpové sety.

Agentura na zážitky: - mushing - jízdy se psím spřežením - paragliding - let balonem - vyhlídkové lety letadlem - bodyflying - simulátor na Boeingu 737 - houbaření s profi houbařem - jízda Hummerem - jízda na motorové koloběžce - jízda na vznášedle - jízda na velocipedu - jízda na historickém motocyklu JAWA - projížďka na ...

Víceúčelové sportoviště: - tenisové kurty - antuka - umělá tráva pro tenis či fotbal - nafukovací víceúčelová hala - volejbalové hřiště.

Provozování skateparku uzpůsobeného pro freestyle BMX, skateboarding a in-line bruslení: - vstup pro děti a mládež od 12 let, pro děti do 12 let vstup povolen pouze za doprovodu dospělých.

Kadeřnictví Kosmetické studiokavitace - reconnection - léčivé frekvence Cvičení Lachtánek - kojenecké plavání Semináře - - lázně masérské, rekondiční a regenerační služby Masérské služby