Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Výroba, rozvod: - teplo, tepelná energie - teplá užitková voda Sportovní a relaxační centrum Giff Aréna Hamernická 233 tel.: 558 439 684 - plavecký bazén - squash - sauna - solárium - tenis - fitness - beach volleyball www.kotelna.net

Horský hotel Kozubová s.r.o. nabízí ubytování na vrcholcích hor s dokonalým výhledem. Hotel e nachází na hřebeni Beskyd v nadmořské výšce 982 mnm. Kapacita hotelu ve třílůžkových pokojích (+přistýlky) s kompletním sociálním zařízením na každém pokoji, wi-fi, TV. Celková kapacita hotelu 65 lůžek. Ubytovaní hosté mohou zvolit v restauraci ...

Lyžařský areál: - sjezdovky - snowpark pro snowboarding - běžecké trasy - lyžařska škola - servis a půjčovna - lyžařské vybavení, lyže.

Horský lanový park. Sport, zábava, outdoor: - překážková lanová dráha.

Golfový areál: - golfové hřiště - restaurace.

Služby: - vyhlídkové lety v Beskydech - základní tandemový let - termický tandemový let - akrobatický tandemový let

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Provozování, půjčovna: - motokáry - motokárová trať.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžařská škola - snowboard, snowboardová škola. Provozovna Areál sever: - Provozovna je umístěna v dřevěném srubu naproti vchodu do restaurace Bí-Fí.

Pořádání - motoristické závody

Tělovýchovná jednota. Sportoviště: - stolní tenis - badminton - nohejbal - florbal - posilovna. Restaurace. Koupaliště.

Golfové hřiště. Provozování: - sportovní akce.

Sportovní škola, bojové sporty. Výuka, trénink: - japonské bojové umění BUJINKAN (BUDO, NINJUTSU, TOGAKURE RYU NINPO). Trénink dětí - Čtvrtek 16:00-17:30 hod. Další pobočka: - Český Těšín - dospělí starší 15 let, IMIX studio, ul. Střelniční čp.18 (nad čajovnou) - Pondělí 17:30-19:30, Čtvrtek 19:00-21:00 hod.

Kitesurfing - kiteboarding: - jízda po vodě pomocí kitu na kiteboardu. Snowkiting: - jízda po sněhu pomocí kitu na lyžích nebo na snowboardu. Landkiting: - jízda po trávě pomocí kitu na buggy nebo na mountainboardu.

Lyžařský areál: - lyžařská a snowboardová škola - bobová dráha - běžecké trasy - večerní lyžování - ski servis, půjčovna lyží.

Lyžařský areál: - sjezdovky - modrá, červená - večerní lyžování - lyžařská škola.