Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness Hostinská činnost

Střelnice Ostrava - Stará Bělá -sportovní střelecký areál pro širokou veřejnost i sportovní kluby.

Služby - inspektor pro tandemové seskoky. Provozovna: - Letiště Hranice, adresa: B. Němcové II 292, 753 61 Hranice IV-Drahotuše - Letiště Zábřeh, Dolní Benešov - Letiště Frýdlant nad Ostravicí.

Wellness centrum - procedury pro zdraví a kondici - cvičení - relaxační a pěstící procedury - sauna - výživová poradna - pedikůra, kosmetika.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Činnost: - pořádání golfových turnajů

Služby: - výživové poradenství - měření a analýza stavby těla, InBody 230 - zdravotní cvičení.

Sportovní areál: - lyžování - sjezdovky - bruslení - restaurace Léto: - dětské atrakce - skluzavky, houpačky, trampolíny - beachvolejbal - ohniště

Společenský a kulturní dům. Společenský sál. Restaurace: - stravování. Vinárna, vinný bar. Golfové indoorové centrum. Pirates shop. Pronájem kanceláří. O3 lázně - 1. ozónové lázně: - léčebná ozónová terapie - relaxační, léčebné a povzbuzující účinky - 4 ozónové parní boxy.

Vyhlídkové lety balónem po celé ČR. Nejširší nabídka možností, nejlepší ceny.

Středisko volného času Korunka nabízí různé druhy kroužků - od sportovních přes přírodovědné, umělecké, společenské a taneční. Využití volného času nabízíme také dospělým, předškolákům a ostatním zájemcům. Pořádáme letní dětské rekreace, příměstské tábory, různé druhy a typy akcí.

Badminton. Squash. Badmintonová akademie. Squashová akademie. Fitness. Spinning. SM system. Kruhový funkční trénink. Pilates. Bossu.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Odborné vedení sportovních aktivit na základě nejnovějších poznatků z oblasti fitness, sportovní medicíny, fyzioterapie, ortopedie, výživy a dalších oborů.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Tělovýchovná jednota, sport. - tenisové kurty - stolní tenis - fotbalové hřiště, kopaná - nerezové koupaliště.

Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Aqua aerobic. Vodní aerobik. Lekce cvičení ve vodě probíhají: - Hotel Imperial Ostrava - Apartmanový dům Landek - Clarion Gongress Hotel Ostrava (bývalý hotel Atom).