Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Činnost: - pořádání letních dětských táborů pro děti od 6 do 15 let.

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720

Specializovaný obchod na horolezecké a outdoor vybavení. Lanový park

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti kulturistiky a fitcentra

Internetový prodej autorské módy a doplňků - trička s potiskem, šaty, halenky, tuniky, topy, tílka, kabelky - šperky - kosmetika Kurzy jógy pro začátečníky i pokročilé. - hatha jógu proti bolestem zad - pro zlepšení pružnosti a držení těla Sportovců 818 272 04 Kladno-Rozdělov (hala Bios, areál Zimního stadionu) a Karlovarská ...

Provoz střelnice: - cvičná střelba - příprava pro získání střeleckého průkazu - střelecké kurzy různého zaměření dle dohody.

Golfové hřiště. Prodej: - golfové potřeby.

Nabízíme paintballové akce pro firmy i menší skupiny zájemců. Nabídka paintballových zbraní a příslušenství vedené skladem.

Klub Spirála Kladno. Kroužky: - Tai*-ji** - aerobik - cykloturistika - horolezectví atd.

Cvičení - bosu - tae - bo - power joga - pilates - cvičení na míčích a s overbally - dětský aerobic - cvičení kojenců a batolat - cvičení pro rodiče s dětmi do 4 let Lezecká stěna Prodej - lezecké potřeby - sportovní oblečení pro fitness a outdoor - cvičební pomůcky - sportovní výživa

Speciální kondiční cvičení Kurzy - sebeobrana zaměřená na pouliční boj - karate - obrana a útočná technika

Školení a komplexní služby - bezpečnost a ochrana zdraví při práci po celé ČRřízení provozních rizik v podniku Institut krizového managementu VŠE Školení a komplexní služby - požární ochrana po celé ČR Organizuje - sportovní akce - zajištění bezpečnosti (instinktivní lukostřelba, bojové sporty)organizuje a zajišťuje - ...