TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

Moderní Sportoviště Hodně dobré Havířov disponuje multifunkční víceúčelovou sportovní halou, sloužící pro badminton, jumping či kruhový trénink, součástí je i sauna. Tenis si můžete zahrát na nově zrekonstruovaných tenisových kurtech. Samozřejmostí moderní tělocvičny jsou dámské i pánské šatny se sociálním zařízením a se sprchovými kouty, ...

Bohumínské sportoviště. Služby: - Krytý bazén, aquapark, aquacentrum - 777707786: - plavání kojenců, dětí ve školkách a školách, plavání veřejnosti - whirpool a relaxační bazén - Zimní stadion - Víceúčelová letní sportovní hala - Hobbypark - Penzion ve věži a restaurace

Multifunkční hala: - squash - tenis - badminton - sauna - fitnes

Středisko volného času Havířov. - tělovýchova, přírodovědná a předškolní činnost, pohybové činnosti, estetická výchova

Bospor Aréna. Služby: - Zimní stadion: - hokejový oddíl, krasobruslařský oddíl, škola bruslení, bruslení veřejnosti - Víceúčelová letní sportovní hala: - hřiště na badminton, tenis, volejbal, nohejbal a stoly na stolní tenis.

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Výroba, dodávka, rozvod: -teplo, teplá voda. Provozování: -sportovní areál -krytý bazén-tel.:596 585 590 -letní koupaliště-tel.:596 572 695 -hotel Sport-tel.:596 585 611 -zimní stadión-tel.:596 585 652. Údržba: -místní komunikace.

Sportovní zařízené, sport: - squash, badminton, aerobic, indoor cycling. Prodej, maloobchod: - rakety - squash, badminton - dresy - sportovní obuv.