TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

Sportovní centrum a hotel SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. nabízí skvělé zázemí pro tréningové pobyty sportovních klubů, soustředění, pořádání turnajů, firemní teambuilding i odborná školení či semináře. Nachází se v klidné části města Brandýs nad Labem na ulici Kostelecká. Sportovní centrum, vnitřní prostory: - sportovní hala - tělocvična - ...

Sportovní klub Dařbož nabízí halu vhodnou pro fotbalové tréninky, širokou nabídku kurzů a kroužků v zrcadlovém sále a příjemné posezení v kavárně s dětským koutkem.

Provozování sportovní veřejné halové pistolové střelnice. Prodej zbraní, střeliva a příslušenství. Pořádání firemních Team building akcí. Zajištujeme zkoušky pro získání zbrojního průkazu. Občerstvení-Bar.

TJ Slavoj sdružuje oddíly kopané, ledního hokeje a kuželky. Zimní stadion - lední hokej, bruslení Ubytování - hotel Slavoj Restaurace a bistro Možnost pořádání firemních akcí spojených s sportovní činností nebo exkurzí do pivovaru - Velkopopovický Kozel. Dále je zde možnost uspořádat soustředění - lední hokej, kopaná, tenis