SKP MG BRNO, z. s.

Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Provoz 7 antukových kurtů, 1 kurtu s umělým povrchem a 2 cvičných stěn. V zimě je v provozu nafukovací hala. Možnost občerstvení.

Tenisový klub: - provozování tenisových kurtů

Tělocvičná jednota: - basketbal - stolní tenis - volejbal - turistika - posilovna

Sportovní klub. Možnost pronájmu sálu za účelem pravidelných návštěv i jednorázových akcí. Sálová kopaná, florbal, basketbal, volejbal, nohejbal, kolová, stolní tenis, krasojízda, bojové sporty. Velký sál s tribunou, malý sál, sauna. Dvě zasedací místnosti. 2 fotbalová hřiště (škvára). 2 tenisová hřiště. 2 nohejbalová hřiště.

Sportovní centrum: -tenisová hala. -krytý bazén. -posilovna. -fotbalové hřiště. -tělocvična. -sauna. Služby: -servis jízdních kol, tel.: 724835717 -půjčovna, servis lyží, tel.: 224383659 -půjčovna lodí a vodáckých potřeb, tel.: 234383659

Pronájem sportovních zařízení, plné zabezpečení firemních společenských akcí, včetně občerstvení a s možností restauračních prostor. Dále sportovní kurzy - lukostřelba, volejbal, basketbal, turistika, sportovní výuka (školy), trenérské služby.

Oddíl karate: - umění sebeobrany využívající „pouze“ lidského těla a mysli.

Potápěčská škola. Potápěčský klub. Služby: -půjčovna potápěčské výstroje. -servis potápěčské techniky.

Víceúčelový komplex situovaný na levém vltavském břehu do malebného sousedství Vyšehradu.

Provoz 2 krytých dvorců s antukovými kurty.

Česká unie bojových umění Unie sdružující svazy bojových umění.