Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Sdílené elektrické koloběžky v Třebíči Projížďka po městě s elektrickou koloběžkou s dojezdem až 45km.

Sdílené elektrické koloběžky v brně a Uherském Hradišti Projídka po městě s elektrickou koloběžkou s dojezdem až 45km.

Ubytování: - penzion Služby: - restaurace Služby: - lyžařská škola - zážitkové pobytové balíčky Půjčovna, pronájem - elektrokola - horská kola - koloběžky

Půjčovna a prodej koloběžek na Baťovém kanále. Celoroční půjčení koloběžek dle dohody po telefonu. Cvičení fitkoloběžky - každé úterý.

Prodej: - cyklistické potřeby Prodej, opravy: - hodinek, klenotů a šperků

Prodej, e-shop, servis: - jízdní kola - elektrokola - vybavení pro cyklistiku - doplňky pro kola včetně montáže - servis kol

Bike shop na zn. Downhill, Freeride, Bmx, Enduro. Servis kol všech značek. Servis odpružených vidlic, tlumičů a teleskop sedlovek RockShox, Fox Racing Shox.

BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě se zabývá prodejem i servisem jízdních kol, cyklistického oblečení, cyklodoplňků a příslušenství. Naleznete u nás horská, crossová, silniční i dětská kola a elektrokola. Specializujeme se na kultovní značky kol, které jinde v okolí nenajdete - Rocky Mountain, Bianchi, MRX a Rock Machine. A pokud budete mít nové kolo, ...

Prodej, servis, leasing: -jízdní kola -AUTHOR, SPECIALIZED, NORCO -MERIDA -KELLYS -rotopedy, posilovací zařízení, koloběžky -KETTLER, TUNTUR, LANDFIT, EXIFIT, HOUSEFIT -cyklistické doplňky, přilby, PARK TOOL, AUTHOR, TIMEX, GIRO, CATLIKE, BELL, CATEYE, SIGMA, PENCO, SMART, SPECIALIZED, POWER BAR, TOPEAK -odpružené ...

Specializovaná kamenná prodejna a internetový cyklo obchod nabízí kola horská, celoodpružená, trekingová, krosová, BMX, silniční a dětská značek DEMA, 4EVER, APACHE, LEADERFOX, PELLS., FOCUS. Široká nabídka cyklo oblečení SILVINI a doplňků: Atera, VDO, ETAPE, SIGMA, FORCE, SHIMANO, CAMPAGNOLO, PRO-T.

Specializovaná prodejna s jízdními koly a doplňky: - prodej kol - bazar, odprodej kol - doplňky na kolo - oblečení na kolo - cykloservis.

Prodejna se sportovním zbožím. prodáváme vybavení pro zimní sporty - lyže a snowboardy, lyžařské i snowboardové boty a také helmy a hůlky. V letní sezóně u nás zakoupíte kola, elektrokola a náhradní díly a příslušenství. Půjčujeme lyžařské vybavení pro děti a dospělé.

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -televizory, autoelektronika, cyklistické doplňky, čistící prostředky, dálková ovládání, foto, navigace, kancelářské potřeby, počítače. Oprava a servis: - elektrospotřebiče.

E.lektroservis Prodej elektrospotřebičů pro domácnost– praček, myček, sušiček, chladniček, mrazáků, ale i o prodej spotřební elektroniky, drobných spotřebičů, pracích a čistících prostředků. V poslední době jsme reagovali na nově vznikající cyklostezky a neustále rostoucí ceny pohonných hmot a svojí činnost rozšířili o prodej elektrokol..

Koridor - internetový obchod Internetový obchod, e-shop: -domácí potřeby - nože, hrnce, pánve -péče o tělo - pro relaxaci, fitnes -potřeby pro cestování - outdoor -dětské potřeby sport, hračky, kočárky autosedačky, vozítka -dárkové předměty.

Distribuce kol, potřeb po cyklistiku a sport. Cyklistika: -GT-americká značka kol, textilu a doplňků -UVEX-špičkové cyklistické helmy a brýle -LAKE-americké tretry a rukavice -MAXXIS-značkové cyklistické pláště -CST-ekonomická varianta cyklistických plášťů -MOTOREX-špičková mazadla a čistidla -CANNONDALE -MONGOOSE -SCHWINN -Sugoi - ...

Prodej, servis: -jízdní kola -koloběžky -elektrokola -kompletní servis kol -kompletní servis a půjčovna lyží -půjčovna kol -cyklistické oblečení a příslušenství.

Firma KOSKA BIKE se zabývá především prodejem a servisem jízdních, horských i silničních kol včetně cyklistického příslušenství. Poskytuje celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení. Společnost poskytuje: - jízdní, horská a silniční kola evropské značky Author - Špičková horská a silniční kola značky Scott se ...

Cykloservis. Opravy jízdních kol. Prodej jízdních kol značky KTM, MRX.

Vývoj, výroba, prodej: - produkty určené pro moderní sportovní aktivity - cyklistiku, jogging, inline, turistiku - vozíky za kolo a handbike.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - doplňky, komponenty

Firma ČERNÍKOVÁ JIŘINA - PRODEJ NÁDRŽÍ NA DEŠŤOVOU VODU A AUTODOPRAVA nabízí své služby již řadu let na profesionální úrovni. Zajišťujeme kontejnerovou přepravu sypkých materiálů a přepravu automobilů. Dále prodáváme použité nádoby na vodu. Najdete nás na adrese Valy 166, Přelouč. Autodoprava, služby: - vnitrostátní doprava - tuzemská ...

Půjčovna elektrokol ebike. Naše půjčovna elektrokol se nachází v Praze. Nabízíme k půjčení nová elektrokola, převážně eMTB.

3 kamenné prodejny v Brně a e-shop nabízející širokou nabídku vybavení pro cyklistiku. V sortimentu naleznete jízdní kola i elektrokola značek Cannondale, Trek, Specialized, oblečení Castelli, Assos, tretry Sidi a další zboží značek Speedplay, Sram, Shimano, Giro, POC, Oakley, Uvex, Lezyne, Garmin, Schwalbe, Bontrager, Rubena, Elite, Blackburn, ...

Velkoobchod: -jízdní kola -vše pro cyklo sport -servis kol.