Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Servis jízdních kol. Prodej, e-shop: - jízdní kola - lyže - cyklo příslušenství a náhradní díly.

Firma Speciálka u Michala poskytuje kompletní servis kol a lyží. Prodává lyže, snowboardy, chrániče, boty a doplňky. Zajistí servis běžek a snowboardů. Půjčovna lyžařských setů a vybavení. Zakázková stavba kol. prodej a servis jízdních kol.

Výhradní zástupce společnosti BERKNER v České republice: - sportovní oděvy, sportovní prádlo z materiálu MERYL, SILVERbion, cyklistické dresy, bundy a kalhoty, lyžařské oblečení. Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické vybavení - stany - spací pytle - cyklo doplňky - lyžařské vybavení - iontové nápoje - ...

Velosport Horák. Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - náhradní díly, příslušenství ke kolům - cyklistické potřeby, oblečení, boty. Sídlo firmy: - Pivovarská 314/17, Krnov - Pod Bezručovým vrchem.

Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

Cykloservis. Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Pronájem, půjčovna: - čtyřkola. Škola: - windsurfing. Aquazorbing. SUP - Stand Up Paddle (surfing a jízda na kajaku).

Prodej, servis: - jízdní kola - sportovní potřeby.