Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Ing. Ladislav Štercl se zaměřuje na výrobu různých druhů kol a tříkolek - jedná se například o lehokola, handbiky a mnoho dalšího.

RVPM moto s.r.o. se zaměřuje na prodej cyklistických kol, koloběžek, čtyřkolek, motocyklů a příslušenství.

David Suchý se zaměřuje na repasování, servis a stavbu jízdních kol.

Výroba - výživa Vyroba - horská, trekkingová a crossová kola - veškeré cyklistické příslušenství - dětská kola Výroba - spinningová kola - rotopedy - posilovací stroje - fitness náčiní - kolečkové brusle

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv - rybářské potřeby - prodej servis lyží a kol - broušení bruslí. - prodej a servis elektrokol

Firma SunnyBIKE se zaměřuje na mytí, prodej a servis jízdních a horských kol i elektrokol.

Prodej, servis, stavba jízdních kol na zakázku.e-shop, cykloteam a pořádání sportovních akcí

Prodejna pro cyklistiku a lyžování. Prodáváme horská, trekingová a silniční kola, elektrokola a vybavení a doplňky pro cyklistiku. Provádíme servis kol a elektrokol. V zimním období provádíme servis, broušení a voskování lyží i běžek a prodáváme lyže, běžky a snowboardy.

Prodej: -jízdní kola -náhradní díly a vybavení pro cyklistiku -cyklistické doplňky.

Prodej a půjčovna značkových koloběžek pro děti, dospělé i seniory včetně příslušenství.

Cyklo Sport VEGO v Olomouci se již od roku 1992 zaměřuje na prodej levných jízdních kol včetně jejich opravy a servisu. V naší prodejně si vyberete ze širokého sortimentu cyklistického vybavení pro celou rodinu - náhradní díly na kola, vozíky, oblečení pro cyklisty a nebo výživu pro sportovce. Vždy děláme vše proto, aby byli naši zákazníci nadmíru ...

Prodej: - oblečení a doplňky pro sport, outdoor a volný čas (turistika, cykloturistika, atletika, běžky, plavání). Zastoupení: - ALPINA, ASICS, AXON, COLUMBIA, CRAFT, SWIX, FERRINO, SAUCONY, SENSOR, SPORTEN, ZAJO, TATONKA a další.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, - jízdní kola- prodej opravy - lyže - prodej, servis, půjčovna - půjčujeme lyže + boty na sezonu od 990 kč

CYKLO Oficiální distributor kol značky AUTHOR, SUPERIOR, DAMA SPORT, PELL´S, CTM, ELEKTROKOLA Prodej, servis, e-shop: - jízdní kola, elektrokola - přestavby na e kola - cyklo doplňky - cyklo oblečení - cyklo boty - kvalitní a kompletní servis kol - servis odpružených vidlic, tlumičů.

Prodej, servis: -kola horská, trekingová, cross, silniční a dětská -kvalitní cyklistické oblečení, obuv a přilby, brýle -cyklo doplňky a náhradní díly -výživa a kosmetika. Stavby kol na míru Možnost umytí kola

OTO sport Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - jízdní kola - vybavení pro cyklistiku. Prodejna ON ROAD: Havelkova 3 779 00 Olomouc

Maloobchod: - kola trekkingová, horská, silniční, freestyle/BMX, dětská - cyklistické náhradní díly - cyklocomputery, sporttestry - přilby. Servis, opravy jízdních kol. Prodejna: - Olomouc, Havelkova 3.

Cyklosport - cyklomtw: - prodej kol - prodej cyklodoplňků - servis - stavba kol na zakázku.

Prodej, opravy, servis, bazar: - jízdní kola.

Solo-kolo Prodej: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola - zastoupení firmy Merida Lectron Sprinter Oprava: - jízdních kol - sportovních potřeb.

Prodej horských, crossových, silničních a dětských kol, elektrokol a doplňků. Provádíme servis a stavbu kol na zakázku. Prodáváme kola značek CTM, Pell''s, MRX, Scud, Force, Dema, Mayo, Harry a další.

Prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, e-shop: -značkove sportovní oblečení, obuv -vybavení pro letní a zimní sporty -sportovní potřeby -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej - jízdní kola - sportovní potřeby lyže, běžky, brusle