Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Petr Mizera provozuje internetový obchod Snowboard-lyze-shop.cz, který nabízí vybavení na sjezdové lyže, běžky, snowboardy a další sportovní vybavení. Eshop je specializovaný na kvalitní značku Fischer. Využít můžete i kamenné prodejny na Rudolfovské ulici v Českých Budějovicích.

Bazar-výkup, prodej: -sportovní zboží -rybářské vybavení -lyžařské vybavení -lyžáky, brusle -hokejky, tenisové rakety -jízdní kola -dětské autosedačky -nádobí -elektrické nářadí -elektronika -repasované elektrospotřebiče. -nářadí.

Prodej: - nové i použité sportovní zboží - lyže - snowboardy - běžky - brusle - kola horská, trekingová, dětská, dámská. Servis jízdních kol. Bazar, komisní prodej, výkup sportovních potřeb.

Prodej i na splátky - jízdní kola - sportovní potřeby Servis Montáž - vázání běžeckých lyží

Prodejna snowboard skateboard zboží, skateshop a snowboardshop, půjčovna a velkoobchod. Prodáváme SK8 a SNB vybavení, snowboardy a skateboardy, vázání, boty, oblečení, trička, kalhoty. Nabízíme skejtové a snowboardové potřeby, kola BMX a fashion.

Potřebujete špičkové závodní kolo nebo naopak rekreační kolo na výlety do přírody? U nás seženete všechny možné typy kol a ještě Vám nabídneme jejich servis. Jsme velkoobchodní i maloobchodní prodejna kol a lyží. U nás seženete celá kola, cyklistické doplňky a náhradní díly. Prodáváme dámská kola, pánská kola i dětská kola. Nabízíme horská ...

Bazar sportovní potřeby - sjezdové lyže - běžky - snowboardy - sjezdové i běžecké boty - helmy - hole - brýle Prodej - sjezdové lyže - běžky - snowboardy - sjezdové i běžecké boty - helmy - hole - brýle Půjčovna - sjezdové lyžařské ...

WAVE SPORT Specializovaná prodejna zimního vybavení: -lyže, běžky, snowboardy, boty -vše nové i použité -velký výběr oblečení a doplňků. Půjčovna: -lyže, běžky -snowboardy.

Maloobchod, prodej: -lyže, hůlky, obuv, vázání -snowboarding -vybavení pro míčové hry -lodě (na objednávku), pádla, plovací vesty, sudy, vodácké vaky -potřeby pro potápění -stany, spací pytle, karimatky, nafukovací matrace -vybavení pro školy, posilovny -kolečkové brusle -sportovní obuv. Půjčovna: -lodě, rafty, kanoe, ...

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby pro tenis, squash, badminton, turistika -lyže -sportovní textil.

Bazar - nábytek Bazar - sportovní potřeby Bazar - výpočetní technika Bazar - domácí potřeby - šperky Zastavárna

Bazar - lyže, běžky a snowboardy Prodej - lyže, běžky a snowboardy Půjčovna - lyže, běžky a snowboardy Servis - lyže, běžky a snowboardy - testovací centrum