Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Cyklosport Švec
Naše firma Cyklosport Švec se orientuje především na prodej jízdních kol, elektrokol, doplňků a oblečení pro celou rodinu. Současně také provozujeme půjčovnu a servis, a to nejen pro cyklosport. Maloobchod, prodej, služby: - sportovní oblečení (dámské, pánské dětstké) - prodej a servis jízdní kola - prodej snowboardů - elektrokola - ...
Prodej: - jízdní kola - oblečení, obuv - běžky

Prodej a servis: -nové a použité lyže, lyžařské boty a snowboardy -montáže a elekronické seřizování všech druhů bezpečnostních vázání -široký výběr zimních bund a lyžařských doplňků -půjčovna lyží a snouwboardů.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, obuv, oblečení. Služby: -montáž, opravy a seřízení lyžařského vázání -broušení hran a skluznic lyží -prodej použitých lyží a bot -půjčovna lyží.

Ski centrum. Maloobchod, prodej, servis, opravy a půjčovna: -lyže -snowboardy -lyžařské boty. Služby: -broušení hran a skluznic lyží -opravy skluznic lyží.