Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

AUTHOR BIKE CENTRUM SEDLÁČEK Prodej: -jízdní kola - dětská, horská, crossová, silniční, -doplňky, oblečení, boty cyklo -náhradní díly -cyklooblečení -trenažery -výživa Prodej, montáž vázání, servis: -lyže běžecké -boty, vázání, hole, oblečení, doplňky Opravy, servis.

Prodej, e-shop - sportovní potřeby, vybavení - sportovní oblečení, obuv

Maloobchod, prodej, e-shop -sportovní zboží -lyže, lyžařské vybavení a oblečení -široká nabídka fitness s velkým výběrem rotopedů -potřeby pro turistiku -fotbal -halové sporty -tenis -veškeré sportovní vybavení -sportovní oblečení -sportovní obuv -sportovní vybavení

SKICENTRUM Lyže YESenice nabízí špičkový servis, půjčovnu a prodej nového i použitého zboží. Nakoupíte u nás vše od lyží, snowboardů a běžek přes hůlky, boty, helmy až po lyžařské doplňky a oblečení. V nabídce máme značky Atomic, Blizzard, Salomon, Rossignol, Völkl, Head, Marker, Nordica, Nitro, Hero, Woox, Niedecker, Palmer, F2 a další.

Prodej - jízdní kola Servis - jízdní kola horská, crosová, trekingová, dětská a silniční Prodej - cyklistické potřeby a doplňky Půjčovna - lyže Servis - cyklistické potřeby a doplňky - skiservis Opravna a servis - kočárky

Půjčovna: -lyže -lyžařská výstroj -boty -SNOWBOARDY -BIG* FOOT -batohy. Servis: -broušení hrany, skluznice -oprava skluznice -montáž vázání -ostatní drobný servis. Služby: -možnost rezervace na daný termín.

Obchod s outdoorovových, campingovým a cestovním vybavením. E-shop. Prodej bruslí, koloběžek, trampolín, člunů, bazénů. Nabídka stanů, spacáků, batohů, sportovních tašek a cestovních kufrů na kolečkách.

Jsme ski servis a cyklo servis s kvalitními službami v oblasti Ondřejov a okolí (Mnichovice, Pyšely, Sázava, Černé Voděrady, Chocerady, Konojedy, Stříbrná Skalice, Hrusice, Senohraby). V rámci ski servisu provádíme montáže vázání, opravy lyží, seřizování lyží a vázání, broušení hran, lepení lyží, opravy a údržby snowboardů a běžek. V rámci servisu ...

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -půjčovna sportovního a průmyslového zboží -servis a opravy sportovního zboží.

Nabízíme široký výběr všech jízdních kol a doplňků. Prodáváme horská kola Scott pro náročné i kola Author vhodná pro začátečníky. K našemu sortimentu patří také lyžařské a snowboardové vybavení.

Prodej - jízdní kola SUPERIOR, APACHE, DEMA Servis - jízdní kola SUPERIOR, APACHE, DEMA - lyže VOLKL, BLIZZARD, SPORTEN

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení -sportovní potřeby -sportovní vybavení.

Prodej, e-shop: -sportovní potřeby. Ski servis. Půjčovna.

Prodej: -jízdní kola horská, trekkingová, silniční, dětská MERIDA, KELLYS, SUPERIOR -garanční prohlídka -záruční a pozáruční servis -náhradní díly a doplňky tuzemské i zahraniční. Opravy, servis: -kola. Půjčovna: -lyžařské vybavení -snowboardové vybavení.

Půjčovna: - lyže - lyžařské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: - veškeré snowboardové vybavení: - snowboardy - vázání, boty, sportovní oblečení - veškeré skateboardové vybavení: - skateboardy - sportovní obuv-ES**, ETNIES, EMERICA. - windsurfing - North Sails, ION, Pro-Limit - kiteboarding - North kiteboarding, Pro-Limit

Půjčování, servis, prodej, služby: -lyže -vše pro lyžaře Bazar.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oblečení. Vyplétání: -tenisové rakety. Ski servis: -broušení a opravy skluznic -broušení hran lyží -montáž vázání a seřízení vypínacích sil na diagnostickém stroji -preparace, voskování -při nákupu kompletního vybavení (lyže, boty, vázání) montáž a seřízení vázání zdarma.

Půjčovna: -sjezdové a běžecké lyže, hole -snowbordy -lyžařské boty. Seřízení, montáž: -bezpečnostní vázání. Broušení, opravy: -hrany a skluznice. Prodej, bazar: -nové i použité lyžařské vybavení.

Výroba: -běžkařské a lyžařské vázání

Maloobchod, prodej: -značková kola a příslušenství. Kola zn. GIANT, SPECIALIZED, MARIN, SCOTT, HEAVY TOOLS, DIAMOND BACK. Prodej i na LEASING. Kola: -horská -trekkingová -dětská -závodní. Záruční i pozáruční opravy: -výplety a centrování sportovních i závodních kol. Zimní program: -vázání MARKER, TYROLIA -lyžařské brýle a ...

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - rybářské potřeby. Služby: broušení bruslí, vyplétání tenis, squash a badminton raket, lyžařský servis Prodejní sortiment: - sportovní, běžecká, tenisová, trekingová obuv - bundy, trika, mikiny, tepláky, legíny, plavky - ponožky, thermo prádlo - lyžařská obuv, přilby - lyže ...