Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

Maloobchod, eshop: - sportovní potřeby - sportovní obuv - oděvy - turistika.

Eshop pro psy a kočky: - luxusní obojky, vodítka, kšíry, pelíšky, oblečky, hračky, pamlsky, krmiva - sortiment a zastoupení značek ROGZ, Pinkaholic, Pretty Pet, Louis Dog, Red Dingo, Proplan, Royal Canin, Eukanuba. Portál a eshop s vybavením pro BUSHCRAFT a potřeby pro pobyt v přírodě.

E-shop: - sportovní vybavení, outdoorové vybavení, vybavení pro dům a zahradu, chovatelské potřeby, dětské zboží a mnoho dalšího.

Prodej: - lyže, běžky, snowboardy - jízdní kola - outdoorové vybavení - sportovní oblečení a vybavení. Lyžařský servis. Půjčovna.

Výroba outdoorového vybavení z materiálu GORE-TEX®, Windstopper®, Polartec Powerstretch® a Power Shield ®. Distribuce obuvi Meindl, přípravků Fibertec. Firemní prodejna: - Žerotínova 41, Šumperk - Lidická 3, Praha 5 (prodejna Tilak) - Lidická 1, Praha 5 (prodejna Meindl)

Výroba sportovních oděvů pro sport a volný čas v dospělých a dětských velikostech: - bundy a kalhoty - funkční prádlo, mikiny, roláky - multifunkční tuby, šátky, čelenky, kšiltovky -rukavice -kukly, obličejové masky, nákrčníky a šály. - zakázková výroba Prodejna a výroba: -Šumperk, Šumavská 17.

Prodej, maloobchod: - outdoorového vybavení - oblečení a obuv - kolečkové brusle - cyklistické potřeby Pobočky RE/MAX- Franchisant Praha-Klánovice HTM Group, s.r.o. Havířov-Město - Hlavní třída RE/MAX Elite Reality Šumperk - Hlavní třída

Prodej: - zbraně a střelivo - myslivecké potřeby - zbraně, nože.

Firma DOOL SPORT se zaměřuje na prodej sportovních a rybářských potřeb všeho druhu v Šumperku a Zábřehu. SPORTOVNÍ A RYBÁŘSKÉ POTŘEBY: - posilovací stroje - šipkový sport - kolečkové brusle - koloběžky - batohy - stany - spací pytle - tašky, batohy - vařiče - krokoměry - trekové hole - kopačky, chrániče, míče, dresy - brusle, ...

Výroba outdoorového vybavení z materiálu GORE-TEX®, Windstopper®, Polartec Powerstretch® a Power Shield ®. Distribuce obuvi Meindl, stanů Hilleberg. Maloobchod, prodej: - outdorové vybavení - sportovní oděvy