V hokeji ani fotbalu se nemůžete obejít bez kvalitního vybavení. Nakupte pevné chrániče, funkční prádlo, tréninkové potřeby, kopačky nebo brusle, hokejovou výstroj anebo si nechejte vyrobit dres na míru. To vám dovolí sportovat na té nejvyšší úrovni.

Prodej: - hokejové a in-line vybavení.

Prodej, e-shop - hokejové vybavení - brusle - hokejky - rukavice - chrániče. Broušení bruslí.

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro fotbal - brankářské potřeby - kopačky, dresy, míče.

Prodej, e-shop - hokejová výstroj - brankářská výstroj - tréninkové pomůcky - sportovní textil. Kamenná prodejna v Klatovech Zimní stadión Klatovy Nerudova 721 339 01 Klatovy Kamenná prodejna v Plzni: Nepomucká 757/180 326 00 Plzeň

Maloobchod: - sportovního oblečení a vybavení Obchodní centrum Škodovka.

Výroba, e-shop: - hokejové hole, hokejky - sáně - lehátka

Služby: -malování brankářských masek. Výroba: -hokejové čepele.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -sportovní potřeby

florbal, vybavení pro florbal, florbalové hole, florbalky, florbalové dresy, brankářské vybavení, florbalové míčky. Vše od výrobců: Unihoc, Zone, Salming, Canadien, Exel, Jadberg, Litex.

Provoz obchodu sanelo.cz se sportovními potřebami a oblečením.

Prodej sportovního zboží v centru Plzně. V nabídce máme potřeby pro sport, hokej, lyže, snowboard, běžky, outdoor, oblečení, obuv, fitnes, cyklo, lyžařské a snowboardové přílby, sportovní centra.

Tradiční výrobce hokejových holí a sání nabízí značkové závodní hokejové hole LION, hokejky určené pro hokejbal, streethokej, bandy hokej a floorball a také široké spektrum sání od tradičního vzhledu až po moderní sportovní sáně. Výměnné lopatky. Prodáváme dřevěná lehátka - skládací a polohovatelná, zahradní křesla, rybářské stoličky a sedačky ...

Prodej sportovních potřeb. Vybavení sportovních oddílů: -dresy + potisk.