Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Prodej: - jízdní kola - sportovní potřeby - koloběžky - brusle - funkční prádlo - cyklo oblečení - cyklo doplňky - dětské sedačky.

Prodej, oprava, servis: -jízdní kola- - sportovní potřeby - sportovní oblečení a obuv, funkční prádlo - bežecké lyže a sjezdařské vybavení - brusle, hokejky, spacáky, tenisové rakety. Po-Pá: 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00 So: 08:00 - 11:00

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -sportovní potřeby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámské spodní prádlo - podprsenky - kalhotky - komplety - dámské plavky.

Výroba, velkoobchod, prodej: - trojúhelníky do rámu kola - dvojbrašny a trojbrašny na nosič kola - brašny na řidítka - mapníky na kola - ledvinky - podsedlové brašny - závěsné brašny na nosič - návleky na nohy - nazouvací, se zipem - na lyže a snowboard - obaly, vaky - pouzdra na mobily

Velkoobchod: -hokejové zboží BAUER, NIKE, NIKE BAUER. Internetový obchod, e-shop.

Výroba, prodej, e-shop - sportovní dresy E-shop - hokejové vybavení - výstroj, brusle, hokejky Elitní hokejové škola, hokejové centrum.

Maloobchod,prodej: -hokejky,hole,čepele,shafty FERRAX pro hokej,hockeyball,hokejbal -hokejové hole CAN* -hokejové hole EURO ABS* -závodní -výkonnostní -hokejbalové -brankářské,golmanské,profesionální -rekreační -výstroj -ramena,holeně,lokty,kalhoty,návleky, golmanské vesty -rukavice-celokožené,kůže,silon, ...

Maloobchod,prodej: -hokejky,hole,čepele,shafty FERRAX pro hokej,hockeyball,hokejbal -hokejové hole CAN* -hokejové hole EURO ABS* -závodní -výkonnostní -hokejbalové -brankářské,golmanské,profesionální -rekreační -výstroj -ramena,holeně,lokty,kalhoty,návleky, golmanské vesty -rukavice-celokožené,kůže,silon, ...

Jsme úspěšným výrobcem kvalitního dámského spodního prádla a plavek. V povědomí veřejnosti se profilujeme již mnoho desítek let, zejména značkou TRIOLA, známou u všech generací žen.

NEBBIA prodává sportovní oděvy.

Prodej, e-shop: - jízdní kola - rámové sady - pláště, duše - pumpy - dámské, pánské cyklistické doplňky.

Junior sport, s.r.o. provozuje prodejnu se sportovním zbožím, vybavením, oblečením a příslušenstvím.

Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.

Stanislava Dvořáková se zaměřuje na nákup a prodej oblečení, obuvi, sportovních potřeb, kožené galanterie a mnoho dalšího.

Prodej, odborný servis, cykloprodejna: - jízdních kol - kola horská, krosová i silniční (případně i cyklokrosová), pánská, dámská i dětská, těchto značek: Giant, MRX, Sintesi, Cinelli, Ridley, Amulet, Scud, Cossack - odpružených vidlic všech značek - náhradních dílů a cyklistických doplňků - cyklo oblečení, obuv Shimano, Catlike, ...

Vendela Sport s.r.o. se zaměřuje na šití a prodej sportovního oblečení, tanečních kostýmů a náčiní pro moderní gymnastiku.

Internetový prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské spodní prádlo - plavky - noční prádlo - erotické prádlo - stahovací prádlo - těhotenské oblečení - župany.

Maloobchod, prodej, e-shop: - jízdní kola - cyklistické oděvy - cyklopříslušenství.

Martin Zvarík provozuje internetový obchod: - oblečení na jógu, Tai-Chi a jiné relaxační cvičení a bojová umění - tepláky, trička - komplety, košile.

Velkoobchod - sportovní zboží Angličtina - překlady - tlumočení

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, zakázkové šití: -společenské oblečení -šaty, halenky, šály, kalhoty, trika, trička sukně -oblečení pro volný čas -halenky, trika, mikyny, tepláky -sportovní oblečení -mikiny, sportovní bundy(fleece-flauš), trika, tepláky, plavky, roláky, dresy, fitness oblečení -šití z přírodních materiálů -LEN, ...

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Výroba, prodej, servis, výuka: -snowboards.