Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Internetový obchod se sportovní a zdravou výživou. Sortiment zahrnuje proteiny, aminokyseliny, kreatin, kloubní výživu, spalovače tuků, tyčinky, nápoje, vitamíny, stimulátory, přípravky na podporu trávení, energetické gely. Prodej šejkrů a fitness oblečení.

Soledo, s.r.o. prodává oblečení na svém eshopu https://www.alpine-shop.cz/.

Prodej originálních triček s cyklistickou nebo australskou tématikou z bavlny i funkčního materiálu s povrchovou úpravou CoolFit.

Zakázková výroba. - sportovní oblečení pro cyklistiku, hokej, atletiku, fotbal a jiné kolektivní sporty. Výroba, prodej: -sportovní doplňky: - cyklistické brašny pod sedlo, do rámu, na nosič a řidítka - transportní obaly - obaly na lyže, snowboardy.

E-shop, internetový obchod - vybavení na tenis, squash, badminton a stolní tenis - rakety, výplety - tašky - míče - sportovní oblečení, obuv.

Prodej, velkoobchod: -sportovního oblečení, obuvi a doplňky.

Opravy, servis, maloobchodní prodej: -drobné zboží -jízdní kola -sportovní potřeby.

Výroba a prodej sportovních doplňků. Výroba štulpen a ponožek.

Prodej, e-shop: -otudoor oblečení.

Maloobchod, prodej, e-shop: -jízdní kola. -elektrokola. -koloběžky. -cyklistické potřeby. -sportovní oblečení -outdoorové vybavení.

Výroba, maloobchod, e-shop: -sportovní oblečení se zaměřením na sportovní gymnastiku, krasobruslení, aerobik a skoky na trampolíně.

Prodej, e-shop: -textil -potisk -výroba potisku na zakázku -výšivky.

Nabízíme: -sportovní oblečení Alpine -bundy, vesty, kalhoty, mikiny, svetry, trička, košile, šortky, sukně, šaty. Dále dodáváme spodní prádlo, rukavice, ponožky, obuv, batohy, helmy a brýle.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, kolo -cyklistické potřeby -sportovní obuv -brusle -sportovní oděvy, oděv -stan, stany -spacák, spacáky -čutora, čutory -nůž, nože.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, horská, trekkingová, dětské -funkční prádlo MOIRA, pánské, dámské, dětské -náhradní díly -bazar kol -doplňky pro cyklistiku.

Sports Shop. Prodej: - značkové sportovní zboží a oděvy. Vybavení pro baseball.

Maloobchod: -sportovní potřeby -sportovní výživa -sportovní, turistická obuv a textil -lyžařské vybavení -spací pytle, stany.

Výroba, prodej: -ponožky (sportovní, zdravotní, společenské, pracovní bavlněné ponožky a podkolenky).

Textil: -oděvy -potraviny -zelenina. Výroba: -textilní zboží -sportovní konfekce.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2010 do 31.12.2015 Šití, prodej: -sportovní oděvy -pracovní oděvy -domácí oblečení -teplákové soupravy -další druhy oděvů.

Prodej oblečení pro sport, volný čas a turistiku.