Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Maloobchod, prodej: - vybavení pro skateboarding, snowboarding či streetwear.

Obchod FANATIX se specializuje na in-line brusle a florbal včetně veškerého příslušenství. V nabídce in-line bruslí se zaměřujeme převážně na fitness, ale i na další kategorie in-line bruslení. Jsou u nás zastoupeny značky K2, Rollerblade, Powerslide, Head, Kryptonics, Labeda, Base, Gyro, SKF, BSB a Hot Wheels. Helmy, přilby, chrániče, kolečka, ...

Prodej, opravy, servis: - jízdní kola: - silniční, horská, trekkingová - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - šicí stroje SINGER.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: - hračky - sportovní potřeby, textil, oděvy.

Prodej, oprava, servis: - lyže, ski servis, ski půjčovna, půjčovna pro školy - letní sezóna: tenis pro začínající a sparring.

Oprava: -jízdní kola: -horská, cestovní, dětská. Prodej: -náhradní díly -sportovní oblečení. Autodoprava. Oblečení a obuv NIKE.

Prodej, maloobchod, půjčovna lodí a vodáckých potřeb: - sportovní potřeby, obuv, oděvy - výrobky ALPI Sport (Alpisport, Alpinus) - lyže nové i použité - lyžařské potřeby a oblečení prodospělé i děti. Půjčovna: - lyže, ski* - vodácké potřeby. Cestovní kancelář: - prodej zájezdy. Prodejna BUSHMAN: - OC Futurum Carrefour - HK, ...

Zajišťujeme on-line prodej kompletního vybavení značky Powerslide, kolečkové brusle, chrániče, doplňky. In line brusle Powerslide-fitness, dětské, nordic, speed a další, lední brusle, ložiska, kolečka, chrániče, helmy, batohy

Půjčovna, prodej a servis sportovních potřeb a vybavení.

Výstavba sportovních povrchů: - travnaté - umělé: venkovní, vnitřní - antukové - umělá tráva Sportovní plochy: - tenisové kurty - fotbalová hřiště - atletické dráhy a sektory - víceúčelová hřiště Prodej sportovního příslušenství pro: - tenis - fotbal - basketbal - volejbal Výroba a prodej: - balená antuka. Hlavní sídlo ...

Skateshop Acid-house - skate oblečení. Prodej: - dámské skate oblečení, pánské skate oblečení i dětské oblečení. Nabízíme rovněž skate boty, skate batohy atd. Provozujeme internetový obchod i kamennou prodejnu.

E - shop - oděvy a obuv CONVERSE Autorizovaný Converse e-shop a kamenný shop v HK. Rychle a levně. Expedice do 24 hod. Doprava zdarma! Converse boty, tašky, doplňky a oblečení. Nabízíme největší výběr tenisek Converse Chuck Taylor All star, Star Player. Též boty Vans Authentic, Vans Era, oblečení Vans.

4Skaters.cz - skateboard shop for skaters. Pro každého, kdo jezdí na skateboardu. od 10.06.2013 do 31.12.2018

Ubytování-penzion: Zimní sezona - ceny: Ubytování se snídaní: od 360, - Kč/osoba/den Letní sezona - ceny: Ubytování se snídaní: od 410, - Kč/osoba/den Slevy: Děti do 10 let mají 30% slevu Další informace: Poplatky MěÚ - 15, -Kč/dosp.osoba /noc -Celoroční ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s příslušenstvím ...

Hiphopstar Vám nabízí oblečení nejen ve stylu hip hop. Hiphop mikiny, trička, čepice, boty a další hiphop doplňky za skvělé ceny.

Internetový obchod se zaměřením na sport, sportovní oblečení a funkční prádlo. Nabízíme poradenství. Vše skladem, dodání 24h-48h.