Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - sportovní potřeby.

Prodej, oprava, servis: - lyže, ski servis, ski půjčovna, půjčovna pro školy - letní sezóna: tenis pro začínající a sparring.

Prodej, maloobchod, půjčovna lodí a vodáckých potřeb: - sportovní potřeby, obuv, oděvy - výrobky ALPI Sport (Alpisport, Alpinus) - lyže nové i použité - lyžařské potřeby a oblečení prodospělé i děti. Půjčovna: - lyže, ski* - vodácké potřeby. Cestovní kancelář: - prodej zájezdy. Prodejna BUSHMAN: - OC Futurum Carrefour - HK, ...

Zajišťujeme on-line prodej kompletního vybavení značky Powerslide, kolečkové brusle, chrániče, doplňky. In line brusle Powerslide-fitness, dětské, nordic, speed a další, lední brusle, ložiska, kolečka, chrániče, helmy, batohy

E - shop - oděvy a obuv CONVERSE Autorizovaný Converse e-shop a kamenný shop v HK. Rychle a levně. Expedice do 24 hod. Doprava zdarma! Converse boty, tašky, doplňky a oblečení. Nabízíme největší výběr tenisek Converse Chuck Taylor All star, Star Player. Též boty Vans Authentic, Vans Era, oblečení Vans.