Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Výhradní zástupce společnosti BERKNER v České republice: - sportovní oděvy, sportovní prádlo z materiálu MERYL, SILVERbion, cyklistické dresy, bundy a kalhoty, lyžařské oblečení. Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické vybavení - stany - spací pytle - cyklo doplňky - lyžařské vybavení - iontové nápoje - ...

Výroba, prodej: - spodní prádlo - pyžamo - plavky.

E-shop - sportovní doplňky - outdoorové doplňky - nože - klíčenky - cyklistické příslušenství.

Internetový prodej: - sportovní potřeby - outdoorové oblečení - stany - kajaky.

Výhradní dovozce a distributor značkového italského a polského punčochového zboží, spodního prádla, plavek a módních doplňků. ( Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico ).

Prodej: - dámský, pánský textil (oblečení, bundy, zimní, jarní, trička, svetry, pyžama, župany, spodní prádlo, mikiny, další doplnkové zboží od snowboordů, boty na snowboordy a vázání) - zimní sportovní oblečení.

Internetový a kamenný obchod: - vybavením pro horolezectví, turistiku, outdoor a skialpinismus. Prodej: - batohy - boty, pohorky, turistické boty - spacáky, péřové spacáky - stany, turistické stany, expediční stany, rodinné stany - vařiče, čelovky, diodové čelovky - halogenové čelovky.

Prodej: - sportovní oblečení, obuv - hokejový výstroj, výzbroj. Provozovna: - Opavská 532, Horní Benešov.

E - shop - kosmetika E - shop - vodotěsná elektronika kamery, MP3 E-shop - vodotěsné fotoaparáty E-shop - výživa pro sportovce E-shop - potřeby pro plavání a potápění (i teamový servis) - vodotěsná elektronika (kamery, fotoaparáty, MP3) - výživa pro sportovce - vosky pro lyžování - kometika - ...

Zemědělství. Soukromý rolník.