Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Firma Gabriela Hradová - Textil Hradová se již více jak 25 let specializuje na výrobu a prodej reklamního a firemního textilu. S vlastní šicí dílnou jsme schopni nabízet jak standardní střihy z naší kolekce, tak neomezené množství střihů dle přání klientů. V našem sortimentu naleznete tílka, košile, polokošile, sportovní oblečení, reklamní mikiny, ...

E-shop, internetový obchod - značkové, street, sportovní oblečení - pánský, dámský a dětský textil - sportovní, jezdecké oblečení - plavky, spodní prádlo.

Výroba, prodej, e-shop - sportovní oblečení a doplňky - cyklistické oblečení.

Maloobchod, eshop: -skate potřeby. -skate oděvy. -snowboard. -bike. -batohy. -obuv.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské sportovní oděvy

Nabízíme: - lyžařské boty - lyže - běžky - snowboardy - lyžařské helmy - páteřáky - zimní bundy - sportovní obuv - kalhoty na lyže - vázání.

Prodej - diáře a kalendáře - reklamní předmětyvýroba - firemní kalendáře a diářů i na zakázku Výroba - froté produkty (na zakázku) Zakázková výroba - čepice ATLANTIS - zastoupení několika značek pro celou ČR - textil - diáře a kalendáře i na zakázku

Prodej: - značkové boty, kopačky, dresy, míče.