Jste držitelem zbrojního průkazu nebo rádi chodíte na střelnici? Pořiďte si vlastní zbraně, jako jsou pistole, revolvery, brokovnice, vzduchovky dlouhé a krátké, plynové pistole či airsoftové pistole. Nabídka střeliva zahrnuje náboje do všech typů zbraní.

Maloobchod: - zbraně a střelivo

Prodej replik samurajských mečů a příslušenství. Katany, wakizashi, daisho, shikomizue, tanto. Diferenciálně kalené meče s reálnou hamon a certifikátem pravosti.

Autodíly a příslušenství: -kompletní sortiment ND pro vozy ŠKODA všech typů a roků výroby -filtry a oleje pro veškeré typy vozidel -ND na zahraniční vozy objednávkou do 24 hodin -veškerá povinná výbava vozidel. Zemědělská činnost. Nákup, prodej: -zbraně a střelivo.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, servis: - zbraně a střelivo

Prodej: - lovecké potřeby - zbraně - střelivo - optika - oděvy - obuv - doplňky.

Top-ArmyShop.cz je specializovaný internetový obchod, zaměřený na prodej vojenského, army, military, security a outdoorového vybavení. Top-ArmyShop.cz uspokojí všechny příznivce army, military, airsoftu, paintballu, rybaření, myslivosti, campingu, outdooru širokou nabídkou sortimentu zboží. Nabízíme široký sortiment oblečení a vybavení pro ...

Prodej, opravy, přestavby: -zbraně.

Lovecké potřeby. Maloobchod, prodej: - zbraně - pušky - pistole - náboje - střelivo.

Naše služby: - opravy, znehodnocování, ničení zbraní - úschova zbraní - prodej zbraní - nastřelování kulovnic.

Komisní prodej: -dlouhé a krátké zbraně na zbrojní průkaz -střelivo na dlouhé a krátké zbraně, sportovní střelivo, výběr malorážkové střelivo -zprostředkovatelský(komisní)prodej krátkých zbraní(pistole, revolvery) a dlouhých zbraní(lovecké brokové, kulové, kombinované)za výhodných podmínek. Zakázkové šití na míru: ...

Army e-shop, prodej: - vojenské zboží - výstrojní součástky a doplňků pro pobyt v přírodě - zbraně, střelivo - doplňky a příslušenství.

Puškařství, práce: -opravy, údržba, úprava a rekonstruce zbraní -montáže puškových zaměřovačů a dalekohledů Maloobchod, prodej: -zbraně. -střelivo.

MEČE HAD Zabývám se výrobou chladných zbraní, které vyrábím dle dodaných předloh, náčrtů či fotek. Snažím se dodržovat historickou věrnost. Výrobě se věnuji od r. 1987, kdy jsem přišel do SHŠ Rex. Mojí prioritou jsou čepele. Hlavními odběrateli jsou šermíři a magisterium. Výrobky dodávám do Německa, Dánska, Švýcarska, Rakouska, Švédska, na ...

Puškařství. Opravy, úpravy, prodej, renovace a výroba zbraní: - lovecké zbraně - sportovní zbraně. Opravy zbraní. Výroba pažeb a montáží puškohledů. Znehodnocování a ničení zbraní. Práce prováděna: - ručně - třískovím obráběním - tradičními metodami. Výroba a renovace nožů.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Moravská zbrojní společnost. Velkoobchod, maloobchod: - zbraně - střelivo.

Puškařství. Vývoj, výroba, opravy, servis, úpravy, znehodnocování, ničení: - vše se zaměřením na zbraně kategorie B, C, D podle zákona č.119/2002 Sb. - palné zbraně TOROP - nevojenské zbraně, pro sportovní a zábavní střelbu - specializace firmy jsou zbraně pro tzv. pokojovou střelbu -flobertky a perkusní zbraně, které nespadají pod ...

Maloobchod, prodej: -lovecké potřeby -zbraně -střelivo -dalekohledy a puškohledy -oděvy, obuv, oděvní doplňky, galanterie -nože -dárkové, rybářské, kynologické předměty.

Maloobchod, prodej, opravy: - zbraně, střelivo - myslivecké a lovecké potřeby - repliky starých zbraní a erbů - dalekohledy.

Dřevěné pažby loveckých zbraní: -výroba nové pažby na míru -oprava, úprava původních pažeb -restaurování historických zbraní -krácení, prodlužování pažeb (licování gumových botek) -pažby pro kulové zbraně: -polopažby -celopažby -pro krátké zbraně kulové (pistole, revolvery): -výroba dřevěné anatomické pažbičky ...

Druhy činnosti: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej provozování střelnic výuka a výcvik ve střelbě se zbraní vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání a znehodnocování vojenských zbraní vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání a ...

Prodej a oprava: - zbraně, střelivo. Výuka a výcvik ve střelbě. Zkoušky a kurzy odborné způsobilosti. Provádění staveb: - výstavba a rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů, chat a rodinných domů. Ubytovací služby.

Ekologická likvidace munice. Zahraniční obchod s vojenským materiálem. Výroba a prodej průmyslových trhavin pro civilní využití. Přeprava nebezpečného zboží (munice a výbušnin). Prodej zásob AČR.

Maloobchod, prodej: -zbraně a střelivo -luky -kuše -lovecké potřeby.

Prodej: - zbraně,střelivo,tuzemské i zahraniční - lovecké a myslivecké potřeby - rybářské potřeby - D.A.M. - Shimano - Browning.