OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Systém klubového členství Squash: - tři squash kurty, prosklená boční stěna - možnost jednotlivých vstupů - půjčovna squashových potřeb Fitness - posilovna s kardio zónou - moderní stroje - kvalitní osobní trénink Sálové aktivity - spinning, aerobic, pilates - heat program - body & mind - kruhové tréninky - lekce i v ...

Tenis, výuka tenisu, tenisový trénink. Tenisová škola TALLENT: -skupinové kurzy pro děti a mládež -7 středisek v Brně -zápis celoročně -individuální kursy pro dospělé. Rekreace, tenisové tábory, soustředění, pobyty.Tenisový oddíl.

TENISLIFE specialista na tenis, squash a badminton. V našem internetovém a kamenném obchodě TENISLIFE.cz najdete sortiment tenisových raket Wilson, Prince, Babolat a Head. V nabídce jsou i tenisové boty, bagy, batohy, tašky, míče a výplety značek Wilson, Babolat, Head, Dunlop a Luxilon.

Přední kulečníkový klub Moravy: -12 špičkových stolů (pool, karambol) -šipky -šachy -bar* s bohatým výběrem -klub sportovního kulečníku: -ligové turnaje ČMBS -amatérské soutěže, turnaje -kurzy pro mládež -výuka kulečníku. Najdete nás také pod hesly: -kulečník -billiard -billiár -biliár -poolbilliard -stolní ...

Sport. -squash -ricochet -billiard. Služby: -masáže -trenér -sparing -turnaje -liga. Půjčovna: -rakety -míček -brýle.

Provoz, pronájem: -sauna -restaurace -tenisové kurty -kluziště.

Sportovní centrum: -squash -bowling -stolní tenis, ping-pong -indoor cykling -infra sauna -whirpool -aerobic -restaurace, bar, salonek -slavnostní hostiny -firemní večírky, turnaje.

Restaurace: -šipky -kuželky 2 dráhy -squash.

Sportovní areál Komárov - horolezecká stěna, tenisové kurty, rozhledna, skate park, školení práce ve výškách.

SQUASH Club. 3 kurtové squashové (skvošové) herny: -maximální cena 1 hod./kurt 220.-Kč -3 kurty SQUASH firmy S.W.A.P. Solárium ERGOLINE. Prodej: -squash zboží. Půjčovna: -rakety, míčky. Poradenské služby, služby trenéra.