Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Provaznictví. Výroba, velkoobchod, maloobchod: -sítě-houpací, sportovní (házená, kolová, košíková, kopaná, volejbal, tenis, vodní polo, floorbal, lední a pozemní hokej), pěstitelské, rybářské, chovatelské, bezpečnostní, ochranné, sítě proti ptákům -výplety trampolín -lana-šplhací, přetahovací, plovoucí, autolana, gumolana -šplhací ...

Dřevovýroba, truhlářství, zakázková výroba: -okna, okno, oken, dveře, dveří -schody, schodiště -nábytek, nábytku -dětská, dětské hřiště -obalové bedny, bedna -palety -zahradní chatky, dřevostavby -pergoly, altány, posezení -domky pro nářadí -zahradní nábytek -zahradní doplňky. Dětská hřiště: -projekce, montáž, revize, ...

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.

Sportovní stavebnice na stavbu branek, košů či sítí používáte stejné díly.

Výroba: -ploty -schodiště -přístřešky -dětská hřiště -zahradní domky -pergoly -balkony -realizace teras z exotických dřevin. Nabízíme: -návrh -zaměření -cenová nabídka -montáž -doprava.