Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Technické služby - správa, údržba a opravy místních komunikací - s práce na veřejné zeleni - údržba a opravy dětských hřišť - čistění komunikací.

V současné době je společnost BOWLING-CENTRUM s.r.o. jediný výrobce v Trutnově. Výroba, prodej, servis, oprava, leasing: - bowlingová a kuželkářská technologie včetně provádění záručního a pozáručního servisu - bowlingové dráhy - bowlingová a kuželkářská centra, kuželny, kuželna, kuželky - pro závodní, sportovní a zábavní centra, ...

Montáže, instalace, opravy, servis: - řetězové stavěče tuzemské výroby včetně kompletní ovládací elektroniky: - kuželky SINDUR TOP, koule, šňůry, podavače koulí a frekvenční měniče sloužící k nastavení pozvolného dosedání kuželek - indikátory přešlapů, časomíra, počítač celkového výsledku hráče.

Výroba, prodej: - kulečníkové stoly a příslušenství - karetní stolky - stojany ke kulečníkům - šachové stolky - šachy. - stolní fotbal - šachy - šipky - kulečníkové stoly - poháry - medaile - sportovní zboží Služby: - opravy a potahování kulečníkových stolů - kompletní vybavení kulečníkových heren - zakázková výroba ...