Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Rockplast Projekce, výroba, poradenství: - lezecké stěny - designy do interiérů - boulderingové stěny do jakýchkoliv prostor - lezecké kameny do parků a hřišť. Pronájem: - umělé lezecké stěny a kameny.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Prodej, e-shop: - hokejové výstroje od sher-wood, Bauer, CCM, Easton, Fischer, Salming, Winnwell, Brian´s, Warrior. In-line hokej, hokejbal. Brusle powerslide fitness, nordic, agressive, dětské, freeskate, helmy, chrániče, ložiska, skate, koloběžky. - vybavení pro všechny druhy sportu - veškeré vybavení školních tělocvičen - vybyvení ...

výroba, e-shop s dětskými dřevěnými pískovišti a doplňky na pískoviště

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Výroba: - ruské kuželky z recyklovaného plastu - člověče nezlob se, venkovní velké provedení.

Výroba, prodej, montáž: - skluzavky, houpačky, dřevěné stavby, dětské sestavy (hřiště), hrací sestavy pro veřejnost, privátní dětská hřiště - prodej nástrojů pro obrábění kovů.

Prodej dřevěných dětských pískovišť - pískoviště čtverec, obdélník - krycí síť na pískoviště - upínací komponenty - dno pískoviště (geotextilie)

Výroba, prodej, montáž: - kryty na pískoviště. Výroba: - karnevalové masky.

Výroba kovových konstrukcí a boxerských ringů na zakázku.