Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Hayashi, zastoupení, distribuce, prodej sportovních potřeb a pomůcek pro bojové sporty: - kimona TOP TEN - Freestyle & Kontaktní Karate - kimona HAYASHI Taekwon-do - ITF, WTF, Karate Do, Judo, Kung-fu a ostatní..

Firma se zabývá kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť (přírodních i s umělými trávníky 3. generace) a dalších sportovních ploch (např. školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal, beach volejbal) včetně úpravy bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní výživa - fitness zařízení - oblečení a odborná literatura Provoz fitcentra.

Spirit golf nabízí golfové míčky a základní golfové vybavení. Dodáváme golfové míčky, rukavice, čepice, týčka. Vše možno potisknout vlastním logem. Cílem je oživit trh s golfovými míčky a zpřístupnit toto základní vybavení každému zájemci.

-zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb, vyjma činností ze zák.č.455/91 Sb. vyloučených či tvořících věcnou náplň konkrétních živností -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -poradenská činnost v oblasti problematiky dětských hřišť -Překladatelská a tlumočnická činnost -Pomocné stavební práce - výkopové, bourací a ...