Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Výroba, e-shop - pamlsky a krmiva pro psy

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -živá chovná zvířata pro terária -akvarijní rybky.

Prodej: -potřeby pro zemědělce -chovatelské potřeby (skot, prasata, ovce, králíci, drůbež) -elektrické ohradníky -dojící technika -svět koní - vše pro koně a jezdce -potřeby pro chov psů a koček.

Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb pro Vašeho psa, kočku či jiného domácího mazlíčka! Navštivte náš e-shop a užijte si zážitek z nákupu krmiv, pamlsků, hraček, obojků, pelíšků a mnoha dalších chovatelských potřeb z pohodlí Vašeho domova. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Služby - vnitrostátní, mezinárodní přeprava koní a živých zvířat - pronájem přívěsů - výcvik koní - zprostředkování prodeje nebo nákupu koní Prodej - jezdecké potřeby

Prodej: -lovecké zbraně -zbraně pro civilní potřebu -úplný sortiment střeliva -kožená galanterie -psí výstroje -lovecké nože a jiné doplňky -lovecké sportovní optiky -upomínkové a dárkové předměty s mysliveckou tematikou. Služby: -opravy zbraní -nastřelování zbraní -montáž puškových zaměřovačů.

Prodej krmných směsí pro papoušky, holuby a hlodavce, krmivo pro psy a kočky.

Ekologická steliva pro domácí mazlíčky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -krmiva všeho druhu -krmné maso, rýže, těstoviny. Služby: -dovoz zboží do prodejen.

Maloobchod, prodej: - farmářské a chovatelské potřeby pro chovatele koní, skotu, ovcí, drůbeže či králíků i domácích zvířat.

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Prodej - krmiva - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, rybičky, jezírkové ryby, želvy, králíky - vodítka a obojky - pelechy - klece - hračky - šampóny - oblečky - kloubní přípravy - vitamíny

Výroba. -krmné maso pro masožravá zvířata. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -granulovaná krmiva a sušený program pro zvířata Prodejna: -Chýnov, Spojovací 384.

Kynologický klub. Služby: -psí hotel -výcvik psů. Prodej: -krmivo pro psy.

Výroba, prodej, opravy: -farmářské potřeby -dentální pomůcky -veterinární nástroje -pomůcky pro chovatele -systémy označování zvířat. Služby: -umělá inseminace prasat -ruční broušení -kartáčování -leštění -lisování plastických hmot.

Prodej a služby: -krmiva a potřeby pro akvarijní ryby -chov akvarijních ryb a krevet -reverzní osmóza, komplety a součástky -zakládání a údržba akvárií na míru -hnojiva, léčiva a úprava vody -filtrační materiály a filtry.

Prodej akvarijních ryb, rostlin, techniky a chemie. Servis a lepení akvárií. Vše pro zahradní jezírka. Poradenství v oboru akvaristika a teraristika.

Salon Bublinka nabízí luxusní obojky pro psy, oblečky pro psy, pelíšky pro psy, luxusní psí oblečky, obojky a vodítka pro psy, kšíry pro psy, luxusní psí pelíšky, kabelky a tašky na psy, doplňky pro psy, mašličky a sponky pro psy, hračky pro psy.

Salon pro psy. Služby: -střihání a úpravy psů všech plemen -kompletní úpravu a stříhání psí srsti -depilace ušních chloupků -stříhání drápků -prodej speciální psí kosmetiky -poradenská činnost.

Výroba chovatelských potřeb z betonu: -betonové misky -hračky pro ptáky, hlodavce -terarijní misky -vyhřívané kameny.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Výroba, prodej: -chovatelské a lovecké potřeby. Služby: -sedlářství.