Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Výcvik psů - základní poslušnost - sportovní a služební výcvik - pachové práce - kousání do RINGO obleků - ochrana osob a majetku - příprava psů - výběr a odchov štěňat - poradenská činnost - krátkodobé kurzy s majitelem Ubytování psů Odchytová služba Prodej - vycvičení psi

Plynoinstalační práce Topenářské práce Zámečnictví Vodoinstalační práce Prodej - akvarijní ryby

Reklamní služby Sítotisk Reparace - rybí hlavy a těla

Prodej - krmiva pro hospodářská zvířata Prodej - vitamínové a minerální doplňky a konzervy pro psy a kočky

Maloobchod - květiny Maloobchod - pěstitelské potřeby Maloobchod - chovatelské potřeby

Kočičí obchůdek Ajro Prodej: - superprémiové krmivo pro kočky, kočičky, kocourky a koťátka, ale i kočičí seniory. - krmiva značek Hills, Royal Canin, Iams, Bozita, BioMill a dalš Všechna krmiva jsou prodávána v originálním balení. - kosmetika, potravinové doplňky, steliva, škrabadla a další kočičí potřeby.

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby

Akvaristika Fosilis. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - rybičky - chovatelské potřeby.

Prodej : - chovatelské potřeby. Výroba: - akvária, - terária.

Prodej, maloobchod: -krmiva, krmivo mražené maso, granule pro psy, kočky a králíky, šroty, krmné směsi, vitamíny -chovatelské potřeby. Prodejna: -Teplého ulice -Havlíčkova ulice. Stříhání psů tel:776106436. Obchodní zastoupení Biofaktory s.r.o.

Výroba: -dřevěná okna, dveře, prahy -podlážky -králíkárny. Podnikatel ukončil činnost 06/2009.