Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Prodej krmiva K-9 pro psy. Prodej a distribuce náhradních dílů, pneumatik, autolaků a autopříslušenství na osobní automobily.

Rád Vám nabídnu krmiva pro Vaše kočky, koně, psy, rybičky, ptáky, hlodavce, fredky, … něco pro krávy, slepice, prasata, králíky, … také jsem nezapomněl na potřeby pro Vaše zvířátka i s potřebnou literaturou. Vše co Vaše zvířátko potřebuje, naleznete v eshopu Animalsdreams.

Truhlářství. Výroba a prodej: - veškeré včelařské potřeby - medomety, mezistěny, lisy, formy. Internetový obchod, eshop, prodej: - nástavkové úly - pomůcky pro práci se včelami - zpracování vosku - medomety - chov čmeláků - kosmetika z včelích produktů, léčivé včelí doplňky - sklenice, víčka - včelařské rostliny.

SORTIMENT: Krmiva: - granulovaná krmiva pro psy a kočky - konzervy pro psy a kočky - pamlsky - široký sortiment krmiv pro ptáky a hlodavce - krmiva pro akvarijní a jezírkové ryby - potrava pro terarijní zvířata i živá - vitamínové doplňky zvířecí stravy Chovatelské potřeby: - akvária a terária - vzduchovací motorky, ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro jezdecký sport a western: -ohlavky, uzdečky, deky -vitamíny -jezdecké body, chapsy, rajtky -australské pláště -klobouky, boty, šátky, košile, přezky -sedla -podkovářské zboží.

Sklenářství. Výroba, lepení: -akvária, terária.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Velkoobchod, maloobchod: -hlodavci -akvarijní ryby, zvířata, rostliny -zařízení do akvarií -pomůcky, potřeby pro chovatele: -krmivo pro psy, kočky, exotické ptactvo. Služby: -instalace kompletů akvárií -poradenství.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Maloobchod,prodej: -potřeby pro koně a hřebce -bandáže,kamaše,chrániče,zvony -čištění,kosmetika -deky,čabraky,blinkersy -jezdecké pomůcky,potřeby: -martingaly,poprsníky,chambony, průvlečkyvyvazovačkyčabraky,blinkersy bičíky,biče -oblečení: -vesty,bundy,termokošile,scippis, rukavice,rajtky,doplňky ...

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské, chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: - krmiva a potřeby pro psy, kočky a ostatní zvířata - zahrádkářské potřeby.

Prodej - zahradnické potřeby Prodej - chovatelské potřeby - krmivo pro psy, kočky, králíky a drůbež

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.01.2014 do 27.01.2023 Prodej: - veškerý sortiment firmy QUELLE: - elektrospotřebiče - kosmetika - oděvy - potřeby pro domácnost: - nerez nádobí - plasty - krmivo pro psy, kočky, ryby, ptáky - potřeby: - rybářské - chovatelské.

Velkoobchod, prodej: - dveře - interiérové, venkovní, palubkové, dveřní prahy a příslušenství - zárubně - včelí úly - teplené, neteplené, medomety - příslušenství a potřeby pro včelaře Gastro prodejna - maloobchod.