Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Prodej, e-shop, eshop: - etnické zboží - suvenýry - umělecké předměty.

E-shop, internetový prodej: -talismany -předměty s drahými kameny v podobě kyvadel, koulí, ptáčků.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, eshop: Výhradní dovozce a prodej produktů Viva Decor pro ČR a SR. -plyšové hračky Big Foot -potřeby pro Poker -nalepovací a nažehlovací kamínky i motivy - ochranné fólie na displeje - svíčky - dekorace - kreativní sady.

Prodej: -šamanské meditační kameny -křišťálové předměty (amulety, prsteny) -Saligramy-posvátné kameny Himaláje -kouzelné hůlky (energetická žezla) -rituální dýky ze dřeva s drahokamy -rituální nástroje (tibetské zpívající mísy, kartálky, rituální zvony, bubny djembe) -galerie (inspirituální obrazy, grafické zářiče, trička se ...

Zážitková agentura prodává zážitky jako dárky: Darujte originální dárek ve formě zážitku. Zážitek - dárek na který se nezapomíná! Originální dárky pro muže: -let balónem, balonové létání -střelecké kolo, osm typů střelby z ostrých zbrazí, ostrá střelba -čtyřkolky, jízda na čtyřkolce -ponor na zkoušku, potápění -proměna vizáže -pivní ...

Maloobchod, prodej: - suvenýry - tradiční hračky - dárkové předměty - bižuterie.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Zaměření firmy na reklamní dárkové zboží s aplikací loga objednatele. Import zboží z Evropy i Asie. Hlavní nabídka je zaměřena na reklamní a nákupní tašky s potiskem: tašky z netkané textílie bavlněné tašky jutové tašky tašky a obaly na víno tašky na dokumenty a jiné Zakázková výroba tašek v Asii.

Prodej: -designové samolepky na zeď -dárkové předměty, hrnky a trička s možností vlastního potisku.

Prodej: -keramika -dřevěné výrobky, hračky -proutěné, slaměné výrobky -lidová, umělecká tvorba.

Vydavatelství. Výroba a prodej širokého sortimentu papírenského zboží: -přání, pohlednice -balicí papír -dárkové produkty.

Maloobchod, prodej: -keramické předměty -dárkové zboží -umělecké předměty ze dřeva a skla.

Internetový obchod, e-shop: - originální a netradiční dárky na párty, do kanceláře, pro partnery..

Velkoobchod, dovoz a produkce stylových výrobků, převážně z Orientu - vonné tyčinky - textil - vodní dýmky, šlukovky, beedies - esoterika - dárkové předměty, bižuterie - konopné zboží

Maloobchod, prodej: -keramika -suvenýrová keramika pro hotely, hrady, obce -grafické návrhy s vlastním designem -výroba ozdobných, suvenýrových svíček -výroba dekorativních magnetů -dárková keramika -výroba sportovních cen*.

Výroba, prodej, e-shop, maloobchod: -sportovní trofeje -poháry -sošky a figurky -medaile -diplomy -emblémy (loga, hologarfické emblémy podle přání zákazníka) -rytectví a štítky: gravírované, ryté, plast, termotisk a tisk, 3D laser pro krystalické sklo -kokardy, vlajky a vlaječky, odznaky, šerpy, věnce -stuhy, nášivky, logotypy -sklo a ...

Prodej, e-shop - bytové a zahradní dekorace - zahradní umyvadla a výlevky - Vintage styl - dárkové předměty - bytové doplňky - textilní dekorace - proutěné a ratanové zboží - lampy a svítidla.

Prodej, e-shop: -originální dárky a dárkové předměty nejen k narozeninám, k pobavení či na vánoce, ale pro každý den. SUPER hračky a zajímavé dárky pro všechny věkové kategorie. Lomar se zaměřuje na nízkou cenu a dárky zdarma.

přerušení: od: 31.1.2013 Prodej - keramika - porcelán Balení - zboží i přineseného Prodej - balené potravinářské zboží (dárkové koše, kazety, bonboniéry, ...) - víno - alkohol.

přerušení: od: 1.1.2012 Prodej - textilní galanterie - doplňkový krejčovský materiál Prodej - spodní prádlo - doplňkový krejčovský materiál - drobné dárkové předměty.

vedeno již jako s.r.o. dekor extra s.r.o. Prodej a e - shop - aromatické silice - keramické vázy a obaly - dekorativní keramika - skleněné vázy - proutěné zboží - svícny - svíčky.