Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Nabízíme vám služby naší prodejny sídlící v Ostravě - Porubě, kde svým zákazníkům nabízíme prodej tabákových výrobků, tiskovin a také řezaných i hrnkových květin a dárkového zboží. Naše provozovna je kombinací trafiky a prodejny květin a dárkového zboží. V rámci prodeje květin vám nabízíme také aranžování a vazbu květin pro jakoukoli ...

Originální a praktický dárek k narození dítěte, vhodný i ke křtinám, vítáni občánků nebo jako dárek k odchodu na mateřskou. Potěšte nastávající maminku originálním plenkovým kočárkem, který lze zhotovit v různých barevných variantách. Případně u nás můžete zakoupit i dort z plenek. Zboží je vždy zabaleno dárkově do celofánu a na výrobky ...

Služby: - balení dárků - výroba dárkových košů, dárkové koše - výroba razítek - kroužková vazba - tisk, laminování, kopírování.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - reklamní předměty - dárkové předměty.

E-shop: - kompletní sortiment pro fanoušky sportu a motorsportu - trička, bundy, dresy, šály s potiskem oblíbených teamů

Dárková síň Ostrava. Prodej, maloobchod: - dárkové zboží, koše - dárky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně vyráběné svíčky - keramika.

Internetový a kamenný obchod, prodej, velkoobchod: - levné sportovní trofeje - sportovní poháry - medaile - figurky - diplomy - plakety - stuhy - skleněné poháry - putovní poháry - dárkové a upomínkové předměty. Eshop. Provádíme pískování, gravírování, potisky grawerton. Sídlo firmy: - Staříč 279.

Ruční výroba: - originální dárkové předměty: - přáníčka a blahopřání - obálky, visačky, jmenovky - dárkové krabičky a taštičky - quillingová bižuterie - háčkovaná bižuterie - smaltované šperky - šperky z korálků, naušničky - fotoalba, fotorámečky, obrázky - pletené oblečení: - čepiče, šály, nákrčníky ...

Prodej, rozvoz: - květiny - svatební, smuteční vazby - svíčky, keramika.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Reklamní studio. Prodej: - pracovní oblečení trička, mikiny, kalhoty, čepice. Tapetování. Reklamní studio. Výroba: - cedule - banery - plakáty - polepy aut, motorek - samolepky. Vyšívání do textilu - potisk: - dresy - trička - mikiny - kalhoty - reflexní vesty. Výroba: - vizitky - letáky - plakáty - ...

Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Přímý dovoz zboží z Indie, prodej, maloobchod, velkoobchod: -oděvy-hlavně z přírodních materiálů -bižuterie, dárkové zboží, sošky, výrobky z kůže, tkané zboží-batohy, vonné tyčinky -po dohodě možno i na objednávky. Výrobky: -přírodní materiál-dřevo, perleť, kámen, kost, kůže-kabelky, tašky.

Prodej, maloobchod: - dárky - dárkové, upomínkové a dekorativní předměty - keramika (užitková, dekorační, dárková), keramické zboží - svíčky - vonné oleje - výrobky z ručního papíru, přáníčka, obrázky, obálky, zápisníčky - ručně malované hedvábí, šátky, šály.

Prodej: - ručně malované sklo, porcelán, keramika - originální šperky, ručně malované šperky, - užitné sklo. Dárkové balíčky. Originální reklamní předměty.

E-shop: - bytové doplňky - dekorace. Provozovna: - Jiráskovo nám. 8 (Kuří rynek), Ostrava.

Maloobchod, prodej, e-shop, velkoobchod: - květiny i umělé - keramika - dekorace - dárkové a proutěné zboží.

Výroba: - reklamní, upomínkové a dárkové předměty laserování 2D a 3D motivů do skla a křišťálu.

Velkoobchod, prodej: - dárkové zboží z drceného kamene.

Výroba: - reklamní a dárkové zápalky - reklamní sladkosti - reklamní pilníčky - reklamní a dárkové předměty. Prodej - ručně vyráběné, fúzované sklo - dárkové předměty - hodiny - svíčky..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskoviny (časopisy, noviny) - tabákové výrobky (cigarety, lulkové, dýmkové a cigaretové tabáky, tabáky a uhlíky do vodních dýmek, dutinky, papírky) - ostatní zboží (žvýkačky, alko i nealko nápoje, DVD, kuřácké potřeby a drobné upomínkové předměty).

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - hudba CD, DVD, Dárkové předměty, Walldecory.

Výroba, maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně malované skleněné šperky - užitné sklo - dárkové balíčky a obaly z vlnité lepenky.