Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží a přípravky do koupelny, kuchyně, WC - hračky.

Řemesla z Moravského krasu. Výroba, prodej: -svíčky z včelího vosku, med -ručně vyrobená mýdla s rostlinnými oleji ( např. mandlovým, olivovým, avokádovým...) nebo sušenými bylinkami (levandule, meduňka s měsíčkem či konopí) -ručně malované a batikované hedvábné šály, šátky, kravaty, obrázky a doplňky.

Služby, maloobchod, e-shop: -přírodní léčebná kosmetika -péče o pleť -péče o tělo -dekorativní kosmetika -parfémové vody.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Internetový prodej bytových parfémů, tělové kosmetiky a doplňků do domácnosti.

Provoz solné jeskyně. Prodej, maloobchod: - kosmetika z Mrtvého moře a konopí - solné lampy, svícny a bylinné čaje

Prodej, e-shop: -dekorace, čaje -kvetoucí čaje -keramika -káva -hand made, ruční práce -plyšáci -relaxační hudba -knihy, karty -kosmetika -trička, svíčky -polštářky -kovový nábytek, zahradní kovový nábytek -šperky.

Jednota. Maloobchod: -smíšené zboží.

Jednota. Maloobchod: -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Prodej: - drogerie - parfumerie - průmyslové zboží.

Výroba a prodej : -čistící pasta SOLFA s abrazivním účinkem, -ochranný krém SOLFALONA, -regenerační krém SOLFALONA, -masážní krém SOLFALONA, -určeno na mytí silně znečištěné a mastné pokožky rukou. Provozovna : Ruprechtov 236 Drnovice 683 04 Tel/Fax : 517 385 327 Mobil : 721 437 625

Prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky-celý sortiment.

Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej: -drogistické zboží, drogerie -průmyslové zboží -semena -zahrádkářské potřeby.

Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej - česká profesionální, bylinná, přírodní kosmetika - kosmetika s minerály z mrtvého moře jejíž výroba je postavená na francouzských základech Internetový obchod - česká profesionální, bylinná, přírodní kosmetika - kosmetika s minerály z mrtvého moře jejíž výroba je postavená na francouzských základech

Prodej - drogistické zboží