Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Výroba a prodej včelího medu a medového pečiva, včelí vosk (svíčky), propolis, mateří kašička. Distribuce medové kosmetiky a ostatních včelích výrobků (potravinové doplňky). Podpora oboru včelařství, osvětová činnost směrem k nevčelařské veřejnosti. Přednášky, semináře, den otevřených dveří.

Prodej, distribuce: -selektivní a semi-selektivní kosmetiky.

Internetový obchod: - kosmetika pro péči o nohy - parfémy pro dámy a pány.

E-shop, eshop: - parfémy - dětské, dámské, pánské - sprchové gely - vody po holení - deodoranty.

Bazar Nopoz, Dům levného nábytku. Výkup, prodej, obchod: -zánovní, použitý a nový, levný nábytek: -obývací stěny -sedací soupravy -válenda -ložnice, postele -kuchyňská linka -kancelářský a bytový nábytek z dovozu -bytové, restaurační a hotelové doplňky -předsíňová stěna -obrazy -koberce -likvidace pozůstalostí, vyklízení ...

E-shop pro kosmetické salony: - dekorativní kosmetika - depilace - pedikůra - manikúra - kosmetické pomůcky - kosmetické kufříky - barvy na obočí, řasy.

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Výroba, velkoobchod: -tekutá mýdla -čistící prostředky -toaletní papír.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -luxusní řada zásadité kosmetiky na bázi rostlinných olejů. Přírodní kosmetika je také opatřena energií Květ života.

Profesionální přípravky pro bělení zubů: -domácí bělení zubů -ordinační bělení -bělící pera -dlahy proti bruxismu -vyvinuto ve Švédsku. Distribuce u Vašich zubních lékařů, v lékarnách i v našem eshopu.

Solárium, solární kosmetika, solární galerie

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Kosmetické studio. Služby: -kosmetika, kosmetické ošetření pleti pro ženy, muže i mladé -analýza pleti kamerou a následný návrh ošetření pleti -omlazovací ultrazvuková kúra -příprava pleti pro nevěsty v předsvatební den -barvení řas a obočí -depilace -trvalá na řasy -wellness -parafinové zábaly -manikúra -líčení -chemický ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kosmetika -potravinové doplňky obsahující přírodní složky -využití nejnovějších technologií a respektováním originálních tibetských, čínských a altajských receptur. Produkty obsahují látky, které jsou léčivé nejen pro pokožku, ale pro organismus jako takový.

Velkoobchod, maloobchod, poradenství, prodej, rozvoz, zásilková služba: -desinfekční prostředky, dezinfekce, čistící prostředky, zdravotnický materiál -drogerie (Brno, Nopova 41).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Výrobky firem LYSOFORM a SPORTO-MED -dezinfekční a čistící prostředky. - univerzální čistící prostředky - mycí emulze - kosmetické přípravky - práškové dezinfekční prostředky - studené a teplé obklady.

Prodej: -doplňky stravy -vitamíny -produkty z konopí -masti, gely, oleje -chlazené a mrazené zboží -bonbóny -potraviny.

Česká profesionální kosmetika. Vývoj, výroba, obchod, velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce (i zásilková služba), export do EU, poradenství: -kosmetika s minerály z Mrtvého moře: -kosmetika přírodní a bylinná.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -drogerie -kosmetika -parfumerie -barvy, laky -čisticí a prací prostředky.

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Kadeřnický a kosmetický salon. Velkoobchod, prodej, e-shop: -italská vlasová eurokosmetika a vlasová kosmetika REDKEN -šampony, kondicionéry, laky, stylingy -kadeřnické nůžky, kulmy, fény, strojky, barvy, vybavení pro kadeřnické salony a veškeré kadeřnické potřeby.

Činnost: - marketingová a komunikační agentura - prodej kosmetiky.

Služby: - úklid kanceláří, výrobních prostor, domácností - generální a kolaudační úklid - čištění podlah a koberců - služby recepčních - čištění mramoru Maloobchod, prodej: - čistící prostředky - čistící systémy.

Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.