Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Internetový e-shop www.skola-vola.cz v Ostravě Vám nabízí široký sortiment školních potřeb, batohů, penálů, aktovek pro prvňáčky a dalšího zboží. Firmám je k dispozici bohatý výběr kancelářských potřeb. - vybavení pro školy - balíčky školních potřeb - školní batohy a aktovky - penály a pouzdra - psací potřeby - razítka pro prvňáčky ...

Internetový e-shop kancelarskepotreby.cz společnosti ARBO CKP s.r.o. se zázemím kamenné prodejny v Ostravě Vám již od roku 1999 nabízí široký sortiment papírenského zboží a kancelářských potřeb tuzemské výroby i z dovozu ze zahraničí. Cílem společnosti je zákazníkům poskytovat pohodlný a rychlý nákup za co nejnižší ceny. Kancelářské potřeby ...

Společnost GR PRODUCTS s.r.o. nabízí produkty proti vypadávání vlasů, šedinám, na regeneraci.

Dovážíme pro Vás originální drogerii a kosmetiku ze zahraničí. Kvalitní výrobky pro muže, pro ženy, pro děti.

Prodej, e-shop, internetový obchod, výroba: - bakteriální a enzymatické přípravky určené k likvidaci organických odpadů - ekologická drogerie - zeolity - kompostery - dřevěné brikety.

Vyrábíme a prodáváme čerstvá přírodní mýdla bez chemických přísad vhodná i pro citlivou pleť - olivová mýdla, glycerinová mýdla, mýdla pro děti, mýdla na váhu, tělové oleje, vonné oleje, dárková balení mýdel, dekorační mýdla.

Společnost HomeBOX s.r.o. provozuje eshop s drogerií za příznivé ceny.

Kosmetický salon, kosmetické služby. Exkluzivní zastoupení francouzské kosmetiky SOTHYS Paris pro ČR.

Velkoobchodní prodej, distribuce: - drogerie - kosmetika - barvy - laky - čistící prostředky - ochranné pomůcky.

Dalibor Gavelčík provozuje eshop s přírodní kosmetikou.

Kosmetika - prodej a zprostředkovatelské služby fy Avon

Společnost Lashbox LA s.r.o. provozuje eshop, kde nabízí produkty na řasy. Produkty zkrátí dobu lepení, prodlouží životnost řas a vytvoří neporovnatelný objem.

Společnost PaLe-t s.r.o. nabízí na svém eshopu dekorativní kosmetiku.

ALORAMEDICA nabízí služby: - masáže - centrum terapie bolesti - kosmetika. Internetový obchod, e-shop: - kosmetika.

Prodej: - dárkové koše - alkohol - vína - čokoláda - přírodní kosmetika - ručně vyráběná mýdla - svíčky - keramika

Prodej, e-shop, internetový obchod Herbaprodukt: - produkty značky Herbalife, Tianshi - potravinové produkty, doplňky stravy - kosmetika - vlasová, tělová, pleťová - parfémy. Poskytování odborného poradenství v oblasti zdravé výživy.