Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Velkoobchod, maloobchod: - Včelařské potřeby - Včelí a přírodní produkty - Kosmetika - Eshop - zásilkový prodej pro ČR a SR. - Export do evropských a mimo evropských zemí

Prodej - ekologicky šetrné drogistické zboží - biopotraviny

Kosmetika, prodejna kosmetiky a poradenství - péče o obličej a celé tělo francouzskou kosmetikou Institut Esthederm - permanentní make-up - depilace LYCON

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Výroba, prodej kosmetických produktů Caltha z přírodních zdrojů a z kvalitních ingrediencí.

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogerie.

Internetový prodej, eshop, e-shop: -světová značková kosmetika: -vlasová -pleťová -dekorativní -parfémy.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

PAVES - výroba přírodní kosmetiky: - HERBACTIVE bylinné gely při obtížích - SABI INTIM bylinná intimní kosmetika - REPELAN - účinné repelentní přípravky - Zklidňující bylinné gely na oči - REX a MIA - bylinné šampony pro psy a kočky.